Laș este bărbatul care provoacă o femeie să se îndrăgostească de el, dar nu o iubește la rândul său

Există oameni care îți fac rău în mod deliberat, care te fac să te îndrăgostești de ei, te învăluie și te amețesc cu vorbe frumoase. Doar că toate aceste intenții false sunt niște minciuni. Toate promisiunile și jurămintele fac parte dintr-un joc.

La început, o poveste de iubire poate arăta frumos. Cu sărutări, cu flori și promisiuni. Ajungi să crezi că nu ai cum fi trădată și înșelată. Tocmai prin aceste momente frumoase, bărbatul drag pur și simplu îți calcă inima în picioare, îți provoacă răni după răni.

Nu știi și nu înțelegi de ce ți se întâmplă toate acestea, dar sunt suficiente ca să te rupă în bucăți. Te gândești că nu ești naivă. Ai o experiență de viață în spate. Gândești destul de critic când este nevoie, dar iată că ți se întâmplă și ție.

A apărut el în viața ta ca o pâlnie care te înghite în întregime și vrea să te distrugă pentru totdeauna. Cum? E foarte simplu. Există foarte multe modalități de a face acest lucru, iar bărbatul care își este drag este un geniu în așa ceva.

A început prin a distruge inima ta încet, în fiecare zi. A făcut asta zi de zi, oră de oră, minut de minut… Cu fiecare cuvânt pe care ți-l spunea, cu fiecare faptă pe care o făcea, cu fiecare privirea pe care ți-o arunca. Ți-a distrus credința, onoarea, sentimentele, visele, dorințele, sufletul.

Ți-a distrus încrederea încet, în fiecare zi

Ceea ce viața a creat și a întărit la tine, el a distrus în câteva clipe. Ți-a frânt inima în mii de bucăți și ți-a distrus credința în sine, în oameni. Totul s-a destrămat ca un castel de nisip. Te-a trădat și te-a înșelat. Te-a mințit și te-a făcut să te îndrăgostești nebunește de el.

Fără să-ți ofere absolut nimic în schimb. Te-a făcut să ai încredere oarbă în el, că nu mai erai sigură de nimic și ai decis că doar tu ești cea înnebunită de gelozie, fără motiv. Iar este cel bun, corect, sincer…

Ți-a fost frică. Ți-a fost teamă să recunoști chiar și față de tine că tot ce ți se întâmplă era adevărat și era toxic. Era murdar și josnic. Ai rămas mult timp în această relație pentru că ți-a fost rușine. Ți-a fost rușine să recunoști în fața ta că e greșit tot ce ți se întâmplă. Și asta a fost cel mai rău lucru.

El a fost bărbatul care te-a făcut să te îndrăgostești de el la nebunie, care te-a mințit cu nerușinare și și-a făcut cele mai false promisiuni. Doar că toate aceste minciuni făceau parte din jocul lui perfect. Ți-a fost foarte greu să reziști acestui joc deliberat înșelător.

Ai vrut să fii iubită ca într-o poveste, pentru că uneori totul mergea bine. Mult timp ai închis ochii la anumite lucruri și doar te-ai amăgit pe sine. Doar că, într-o zi, vei înțelege că acest lucru nu poate dura la nesfârșit. Te vei culca alături de el și în sufletul tău se vor strecurat îndoielile.

Mai întâi cele timide, apoi cele evidente și de nerefuzat

Vei înțelege că el nu este deloc persoana care pretinde că este. Vei înțelege că este bărbatul care te-a mințit atâția ani, care a acționat total diferit decât ți-a vorbit. Cuvintele nu înseamnă absolut nimic atunci când nu există și acțiuni în spatele lor.

Promisiunile și jurămintele nu înseamnă nimic atunci când nu devin realitate și sunt doar o colecție de cuvinte frumoase. Vei înțelege că nu te poți minți pe sine la infinit, nu poți să nu observi că ești folosită, trădată. Este o crimă împotriva ta însuți să crezi în toate acestea!

Acest cerc vicios poate fi rupt doar printr-o singură modalitate: să realizezi că ești hipnotizată. Să îți dai seama de toate aceste manipulări și trădări asupra ta și să evadezi de sub puterea celui pe care îl credeai bărbatul visurilor tale, dar care nu este decât un laș. Viața și fericirea ta are prioritate!