La un bărbat trebuie să fie frumoase patru lucruri: caracterul, vocea, parfumul și femeia de alături

Bărbați sunt mulți și diferiți. Dacă ai compara pe fiecare, vei găsi și frumoși și puternici și rătăciți prin lumea masculină. Îi va deosebi atitudinea, felul de a fi, comportamentul, banii, femeile, experiența. Însă dincolo de asta, fiecare dintre bărbați e apreciat după ce vezi, ce auzi, ce simți și ce înțelegi de la el. De asta unii îți vor părea de treabă iar alții trăsniți. Unii vor fi galanți iar alții misogini. Unii vor trezi emoții pozitive iar alții nu vor trezi nimic. Pentru că fiecare bărbat își va crea din ceea ce face și gândește și ce este o imagine. Iar imaginea va spune unei femei dacă merită să fie cu el sau nu merită. Dacă e frumoasă lumea lui sau nu e frumoasă. Dacă până la urmă e bărbat sau nu e bărbat.

La fel e și cu femeile, cu siguranță, dar asta e altă temă. Bărbații însă sunt în viața femeilor și de multe ori în viața altor bărbați un ghid, un exemplu, o personalitate de la care ai ce învăța. Femeile însă nu vor învăța sau considera drept exemplu pe toți bărbații. Vor alege câte un exemplar din diferite categorii pe care îl vor compara apoi cu foștii lor, cu ce au și cu următoarele cuceriri. Vor alege un bărbat frumos, așa cum percepe fiecare femeie frumosul. Vor alege un bărbat puternic, fie că are mușchi, putere de decizie sau minte bună. De asta fiecare bărbat când pornește să cucerească o femeie sau să intre într-o relație sau să întemeieze o familie trebuie să vadă cine este el și ce poate oferi. Și nu trebuie să ofere milioane, așa cum cred mulți bărbați și tot atâtea femei. Lucrurile de umplutură trec repede și rămâne apoi bărbatul așa cum este el. Atunci rămâne același om galant sau un ipocrit? Rămâne un gentleman sau un indiferent? Rămâne cu o femeie sau cu mai multe?

Diferența o face felul unui bărbat de a-și construi lumea lui și de a o prezenta în fața femeilor și nu doar. Pentru că nu toate reușitele unui bărbat și nu toate acțiunile sunt legate de o femeie. De asta la un bărbat trebuie să fie frumoase lucrurile care cu adevărat contează. Caracterul, pentru că el definește felul lui de a fi. Vocea, pentru că ea transmite mesaje, ea cucerește, ea seduce. Parfumul, pentru că el completează restul lucrurilor. Și femeia de alături, pentru că ea va fi rezultatul unui bărbat de succes sau nu. Lumea este diversă și diferiți sunt toți bărbații. Ca și ceea ce iubesc femeile la un bărbat. Însă dincolo de asta, fiecare are farmecul său, caracterul său, vocea și parfumul potrivit. Toate luate împreună vor face să ai sau să nu ai femeia potrivită alături. Și pe toate le vei purta o viață. Caracterul în gând și suflet. Vocea cu tine. Parfumul pe tine. Și femeia în inimă și mereu alături.

La un bărbat trebuie să fie frumoase patru lucruri: caracterul, vocea, parfumul și femeia de alături. – citat cu autor anonim

Foto: vidinfo.org