La toate femeile mă uitam cu ochii și doar la tine cu inima

La toate femeile mă uitam poftind și doar pe tine te-am vrut alături. Să-mi ții de cald și de dragoste. Pe toate femeile le admiram trecând pe alături. Frumoase, cu sâni mari și buze țuguiate. Și doar lângă tine m-am oprit să-ți admir sufletul. Pentru toate femeile eram gata să dau și ultimul ban din portofel. Și numai pentru tine-am zis că dau o viață să te am și încă una să te cunosc. Pentru că la toate femeile mă uitam cu ochii și doar la tine cu inima.

Bărbații iubesc numai atunci când cred și vor să trăiască o viață alături de o femeie. Deja cât trăiesc cu adevărat e altă poveste. Cert e că orice altă dragoste e falsă de la început. Nu poți săruta și te culca o singură dată cu cineva și să-i spui că-l iubești. Nu poți să iubești doar cu vorbele. Și nu poți în dragoste să fii fericit și celălalt să nu fie. Poate fi admirație, poftă, dorința să te culci cu o femeie, o pasiune de moment, dar nu dragoste. De asta mulți bărbați spun “te iubesc” și puțini simt asta cu adevărat. Poți să privești toate femeile, să le placi pe multe, să te implici în suficiente relații, dar să rămâi credincios unei singuri iubiri.

Indiferent cât durează dragostea, cea adevărată rămâne. Rămâne până când nu vine o altă adevărată dragoste și ea poate fi peste ani buni sau nu poate fi niciodată.  Doar că atunci când vine, se simte. După felul în care o privești, după ce vrei de la ea, după cât vrei să fii cu ea, după fericirea din ochii voștri, se simte. De asta să admiri o femeie și să o iubești sunt două lucruri diferite. De asta uneori bărbații pleacă. Ei la toate femeile se uită poftind și doar pe ea o vor alături. Să le țină de cald și de dragoste. Pe toate femeile le admiră trecând pe alături. Frumoase, cu sâni mari și buze țuguiate. Și doar lângă ea s-au oprit să-i admire sufletul. Pentru toate femeile sunt gata să dea și ultimul ban din portofel. Și numai pentru ea zic că dau o viață să o aibă și încă o viață să o cunoască. Pentru că la toate femeile se uită cu ochii și doar la ea cu inima.

La toate femeile mă uitam cu ochii și doar la tine cu inima.