La o femeie vârsta perfectă e cea avută în prezent. Pentru că trecutul nu mai e, viitorul e prea tîrziu, deci acum e cel mai potrivit moment

O femeie care trăiește în prezent și cu prezentul e cea mai fericită femeie. Pentru că de cele mai multe ori amintirile din trecut o fac să sufere iar îndoiala despre viitor o fac nesigură. Doar prezentul e cel care poate crea un trecut frumos și oferi o perspectivă unui viitor. Doar în prezent o femeie poate demonstra ce reprezintă. Doar astăzi femeia are cea mai frumoasă vârstă, indiferent care este ea.

E inutil să te agăți de un rid de pe față și să spui că îmbătrânești. Sau că ai pierdut deja șansa ta. E inutil să te oprești din a-ți căuta fericirea doar pentru că ai greșit într-o zi. Există prezent și există șansa de acum. Există anii de acum. Există alegerea de a te bucura de moment sau a te ține de regrete. O femeie e suma tuturor experiențelor trăite, suma tuturor lecțiilor de viață, suma tuturor motivelor de fericire și a bărbaților avuți. Dar anume prezentul o face să ia ce e mai bun de la viață și de la experiențe. Prezentul o ajută să alegă cel mai potrivit bărbat și să fie fericită alături de el. Sau să-și trăiască libertatea.

Vârsta perfectă a unei femei e cea din prezent. Momentul potrivit pentru cea mai importantă alegere e cel din prezent. Emoțiile cele mai sincere le trăiești în prezent. Nu căuta să răscolești trecutul, regretând niște ani deja depășiți. Nu căuta să visezi la un viitor, poftind ceea ce nu ai cum să ai acum. Așa riști să treci pe lângă momentul perfect, pe lângă alegerea perfectă, pe lângă oamenii potriviți ție. Trăiește fiecare clipă. Trăiește azi!

La o femeie vârsta perfectă e cea avută în prezent. Pentru că trecutul nu mai e, viitorul e prea tîrziu, deci acum e cel mai potrivit moment.