fb

La final nu ne amintim de cea mai frumoasă față, dar de cel mai frumos suflet

Viaţa noastră este prea scurtă. Prin urmare, nu trebuie să o irosim alături de persoane toxice care apar în calea noastră doar ca să se hrănească cu energia noastră şi să plece. Acestea doar ne lasă storşi de emoţii şi puteri.

Trebuie să păstrăm legătura şi să-i iubim doar pe cei cărora le pasă cu adevărat de noi. Nimic nu este mai valoros şi plăcut decât atunci când primim răspuns la căldura noastră: zâmbete şi aprecieri.

Mulţi oameni din lumea întreagă sunt siguri că pentru succes au nevoie de alte lucruri, iar gândirea pozitivă şi sufletul curat sunt pur şi simplu ridicole. Din păcate, conştientizarea vine prea târziu, când încep să piardă oameni care ar putea să le lumineze calea şi să-i facă fericiţi. Ei cred că sufletul este ceva efemer, deci vor fi singuri într-un final.

Ceilalţi oameni din jurul lor vor vedea adevărata natură din spatele zâmbetelor ipocrite. Ei pur şi simplu nu vor mai dori să piardă timpul cu ei. Orice frumuseţe, oricât de perfectă nu ar fi, se estompează de-a lungul anilor. Numai adevărata frumuseţe a sufletului rămâne să înflorească. Dacă suntem persoane amabile şi grijulii, e cel  mai frumos lucru care poate fi. 

Avem puteri interioare la care alţii doar pot visa.

S-ar putea să nu ne placă o mulţime de lucruri la noi înşine: corpul, chipul, înălţimea, kilogramele în plus. Totuşi, cei din jur ne văd aşa cum suntem cu adevărat: sinceri şi frumoşi. Emanăm o lumină frumoasă care vine din interiorul nostru şi ea nu este o lumină prefăcută. Adevărata frumuseţe a sufletului înfloreşte de-a lungul timpului.

La sfârşitul zilei, când toate feţele frumoase dispar, nu va mai rămâne altceva decât sufletele curate şi luminoase care erau ascunse în aceste trupuri. Dacă avem un corp frumos şi o faţă frumoasă, este ceva minunat, dar nu suficient pentru a ne conduce unde dorim.

Sufletul este cel care contează cel mai mult.

Sufletul este cel care determină scopul fiecăruia din noi pe Pământ. Putem fi persoane perfecte, cu trăsături şi siluete perfecte, dar dacă sufletul este întunecat, vibraţiile care vin de la noi îi vor îndepărta pe alții. 

La sfârşitul zilei, când totul s-a făcut şi s-a spus, nu ne amintim cât de frumoasă a fost persoana şi cât de bine a arătat, dar cum ne-a tratat, cum a zâmbit. Suntem evaluaţi după modul în care suntem ca indivizi. Dacă tot ce facem este să îi supărăm pe ceilalţi, imaginea noastră nu va fi ţinută minte în mod pozitiv. Pentru că anume acţiunile noastre sunt cele care reflectă sufletul şi inima, dar nu zâmbetele şi corpul. 

Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a face sufletul frumos mai presus de toate. El este personificarea adevăratei frumuseţi din lumea noastră. În același timp, e și capacitatea noastră de a radia pozitiv şi de a ajuta oamenii din jurul nostru în acelaşi mod în care ne ajută şi ei. Suntem speciali. Ne pasă de cei din jurul nostru şi întotdeauna încercăm să îi facem fericiţi pe cei care ne iubesc. Oare nu aceasta este adevărata frumuseţe a omului? 

Frumuseţea nu este doar un corp frumos.

Dacă vrem să obţinem desăvârşirea, frumuseţea trebuie să vină din interiorul nostru. inclusiv şi din neajunsurile şi greşelile pe care le facem. Viața noastră nu e atât de simplă pe cât ne-am dori. Doar datorită adevăratei frumuseţi a sufletului putem aduce fericirea. 

Când vom îmbătrâni, această lumină frumoasă a sufletului nu se va stinge niciodată. Va străluci indiferent dacă frumuseţea fizică se va estompa sau nu. Şi această lumină va deveni mai strălucitoare de la an la an.

Source :