La ce se uită cu adevărat bărbații când își aleg soţia!

Un bărbat bogat a hotărât să-şi facă o familie. Trei femei erau îndrăgostite de el și la rândul său le plăcea pe fiecare, dar nicicum nu izbutea să hotărască cu cine din ele ar putea să se căsătorească.

Şi atunci i-a venit în cap o idee interesantă. El a oferit fiecărei femei câte 10. 000 de dolari şi le-a spus să facă orice vor ele cu aceşti bani.

Prima femeie s-a dus la un magazin prestigios, şi-a cumpărat haine, cosmetice, şi-a făcut foarte multe proceduri estetice. Pe scurt, a investit toţi banii primiţi în ea.

Când a venit la bărbatul iubit i-a spus următorul lucru: „Dragul meu, tu ştii cât de mult te iubesc. De aceea, vreau să îmi admiri frumuseţea, iar toţi ceilalţi să te invidieze.”

A doua femeie s-a dus la un magazin bărbătesc şi a cheltuit toţi banii pe cadouri pentru bărbatul ei iubit.

I-a dăruit cravate noi, cămăşi, costume scumpe, cel mai luxos parfum şi i-a spus: „Scumpul meu, tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa mea. Eu îmi doresc să fii fericit. De aceea, ţi-am luat toate aceste lucruri.”

A treia femeie a investit banii primiţi în tranzacţii, apoi le-a vândut şi a dublat suma investită, întorcându-i bărbatului cei 10.000 de dolari.

Şi atunci ea a spus: „Iubitule, am făcut acest lucru ca să te fac să înţelegi că sunt deşteaptă şi independentă şi ca să-ţi dai seama că sunt capabilă să-mi organizez partea financiară şi să economisesc.”

Bărbatul la ascultat pe fiecare femeie şi a luat o decizie.

El a ales-o pe cea care avea cei mai mari sâni.

Acest articol are doza sa de umor și trebuie tratat ca atare. Sunt bărbați care ar fi gata să aleagă frumosul în locul lucrurilor care contează cu adevărat. Bărbații adevărați și gata de o relație serioasă apreciază la o femeie înțelepciunea, dăruirea, atașamentul, grija și bunătatea. 

Sursa :