La ce se gândesc bărbații atunci când întâlnesc femeia vieții lor

Vrei să știi cum înțeleg bărbații că și-au găsit femeia potrivită? Sigur, nu e valabil pentru fiecare bărbat, însă mulți s-ar putea gândi anume la aceste lucruri în acel moment unic: 

„Mut și munții, dar îi îndeplinesc dorințele” 

Robert Highline spunea: „Dragostea este starea în care fericirea altei persoane este o parte din tine.” Fiecare bărbat îndrăgostit vrea ca femeia de lângă el să fie fericită. Cum acționează bărbatul în realitate? Totul depinde de posibilitățile pe care le are la acel moment.

Da, astăzi te poate duce la un restaurant scump sau poate aranja o plimbare pe un iaht, îți poate face un cadou valoros. Dar sentimentele sale, dorința lui de a avea grijă de femeia pe care o iubește pot fi exprimate mai simplu. Poate avea grijă de tine când ești bolnavă, te poate surprinde frumos sau te poate răsfăța cu dulciurile preferate. Îți acordă atenție și te respectă.

„De dragul ei pot deveni mai puternic”

Bărbatul mereu vrea să devină cea mai bună versiune a sa, indiferent în ce fel de relație este implicat. Dar atunci când în viața lui apare femeia potrivită este mai motivat. Cum gândește după asta? Este sigur că trebuie să lupte pentru a-și atinge obiectivele. Pentru el ești lumina de la capătul tunelului, el vrea să fii mândră că-i ești alături. Dorește să-ți ofere ce are el mai bun.

De aceea, dacă nu știi la ce se gândește omul tău iubit atunci când vine târziu acasă, pentru că a fost la sală sau s-a reținut la serviciu: pur și simplu privește-l. Dacă ochii îi sclipesc, iar sărutul a rămas același, înseamnă că tot ce face, o face de dragul relației. Face sport, deoarece vrea ca lângă tine să fie mereu un bărbat puternic. Se reține la muncă, deoarece vrea să câștige bani mai mulți.

„Niciodată nu am mai întâlnit o femeie atât de frumoasă” 

Cum gândesc barbatii despre iubitele lor? „Noi iubim femeia dragă așa cum este ea.” Sunt de nedescris emoțiile pe care le trăiește bărbatul care și-a găsit femeia pe care a așteptat-o toată viața. El o iubește atunci când este îmbrăcată în pijama, dar și atunci când este într-o rochie de seară frumoasă. De fiecare dată când o vede i se oprește respirația. La ce se gândește în acel moment? Conștientizează că în dreapta sa este cea mai frumoasa femeie din lume.

„Relațiile din trecut au eșuat, dar ele m-au adus lângă ea”

Nu, el nu se va plânge pe relațiile din trecut. Va fi mulțumit, pentru că a trecut prin acele experiențe. Datorită lor a fost capabil să se pregătească pentru întâlnirea cu femeia la care visa. Acum este un bărbat experimentat care știe ce-și dorește o femeie și știe cum să o facă fericită.

„Dorințele mele nu mai sunt atât de importante”

La ce se gândește un bărbat când este singur? „Vreau să mă căsătoresc și să trăiesc până la sfârșitul zilelor cu cea pe care o voi iubi.” Înainte de a întâlni femeia cu care dorește să fie alături avea visuri, dorințe și scopuri. Erau clare și simple. Însă după ce și-a întâlnit femeia dragă, el conștientizează că este necesar să realizeze dorințele și obiectivele care sunt legate de ei doi.

„Sper că nu am eșuat”

S-a întâmplat să citești frica în ochii bărbatului tău atunci când a greșit? Da, un bărbat poate considera că nu este suficient de puternic și nu poate lua decizii. Fii de acord, nimeni nu este perfect. La ce se gândește în acel moment? La sentimentele sincere și serioase pe care trebuie să ți le dovedească în fiecare zi.

De aceea trebuie să-l iubești cu bune și rele. Trebuie să-i spui ceea ce simți. Dacă te crede femeia vieții sale te va surprinde și mereu va căuta o cale de ieșire. Iar dacă uneori eșuează, suține-l. Să nu creadă că o mică greașeală ți-ar putea schimba atitudinea față de el.

„Nu știu cum s-au întâmplat toate astea, dar sunt fericit”

Ați locuit în orașe și țări diferite. Nici nu vă cunoșteați și totuși v-ați întâlnit. Crede-mă că omul tău îi mulțumește destinului că te-a adus în calea lui. Atunci când un bărbat iubește își demonstrează sentimentele prin fapte. Niciodată nu te va ascunde de prieteni și rude.

Doar tu ești cea care îl inspiri la acțiuni bărbătești. Dar nu uita că viața e în mâinele tale și poți influența deciziile persoanei iubite. De înțelepciunea și feminitatea ta depinde fericirea voastră.

Sursa :