fb

Karma relațiilor – nimic nu se oferă în dar, trebuie să plătești pentru tot

Relațiile în care ești reprezintă karma ta.

Până la urmă, ești nevoit să fii cu oameni alături de care ai această karma. În dependență de cât de multă karma există între tine și persoana respectivă, atât de mult timp și veţi fi împreună.

Cu cineva te vei întâlni o singură dată, cu cineva vei fi o zi, iar cu cineva vei fi luni sau chiar ani.

Întâlnind oameni, comunicând cu ei deschis, energiile voastre se intersectează. Toți oamenii cu care ai relații mai apropiate încep să existe în interiorul tău. Astfel devii ca ei: comportamentul, exteriorul, exprimarea este la fel.

Dacă ești într-o relație de armonie și iubire cu acești oameni – e foarte bine. Dacă nu, energia lor doar îți va complica viața.

Pentru a te elibera de energie străină negativă, trebuie să-ți cureți interiorul. Acest lucru îl poți face prin meditație. În timpul meditației reapar amintirile de altădată. Vei reveni în trecut şi vei trăi tot ce s-a întâmplat cu tine cândva.

Anume în acel moment din trecut ţi-ai lăsat toată energia. Meditând, urmărind amintirile şi sentimentele îţi întorci energia blocată. Această energie se purifică şi se întoarce la tine.

Când toată energia din trecut se va aduna – atunci vei deveni un tot întreg. Pentru a te elibera de relația cu cineva, trebuie să plătești toată karma pe care o ai cu el.

Nimic nu se oferă în dar.

Tot ceea ce ţi-a oferit cineva, vei fi obligat să-i întorci înapoi. Până nu vei plăti – nu vei putea ieşi din cercul karmei.

Te gândești: „Gata, nu mai am nimic cu această persoană.” Însă dacă karma între voi mai există, vei fi nevoit să te întâlnești din nou cu acel om. E important să meditezi, să aduni energia de acolo unde a rămas blocată.

Atunci acestă persoană încetează să mai existe pentru tine. Nu vei mai avea emoții, nu va mai fi conexiune. Va fi lângă tine sau departe acel om – îţi va fi indiferent.

Odată cu creșterea spirituală, când energia va reveni în inimă, spațiul tău interior se va elibera. Doar când ești liber de toate relațiile poţi iubi cu adevărat.

Doar tu îţi creezi karma, nimeni altcineva. Atunci când te vei clarifica cu toți, energia te va copleși. În caz contrar, va trebui să te vezi din nou cu aceleași persoane, să fii în aceleași relații, să trăiești aceeași dramă.

Dacă nu vrei să fii cu aceste persoane, meditează în singurătate. Atunci vei rămâne doar cu iubirea. Dacă vrei să fii – ai grijă de ce fel de energie e între voi.

Source :

moimozg