Karma femeii: nu bate în ușa care este închisă pentru tine!

Se poate întâmpla că de nenumărate ori acționezi în favoarea unei cauze, însă nimic nu se schimbă. Înseamnă că acel lucru nu e menit să se realizeze. În orice caz, cu siguranță nu în viitorul apropiat.

Ineficiența acțiunilor tale relevă faptul că nu ai ales persoana potrivită, sau locul de muncă care să îți satisfacă cerințele, sau circumstanțele îți sunt nefavorabile.

Cu toată că poate acum treci prin momente dureroase, chiar și nedreptatea care ți se face este în favoarea ta. Peste câțiva ani vei fi recunoscătoare destinului că te-a protejat de alte suferințe.

Când am fost la un interviu pentru angajare m-am întristat că nu am avut succes, însă în scurt timp am aflat că angajații erau înlocuiți cu alții noi la fiecare jumătate de an.

Mă simțeam foarte deprimată atunci când comunicam cu un băiat, iar el nu mă invita să ieșim. Am fost înștiințată mai târziu că el era într-o relație cu o altă fată, fiind prea puțin preocupat de sentimentele mele.

Câțiva ani în urmă mă confruntam cu o problemă serioasă în legătură cu apartamentul. Nu am reușit să mediez această întrebare cu proprietarul. Am fost nevoită să nu mai insist în acest sens și să mă interesez de alte variante ca să rezolv problema. Am găsit ceva mult mai bun.

Am observat cum unele femei, după o relație îndelungată, își presează partenerii să le ceară în căsătorie. Această acțiune este o greșeală evidentă care nu va armoniza relația cuplului.

Este un adevăr: nu încerca să intri pe o ușă închisă și nici nu încerca măcar să bați în ea.

Însă fiecare trebuie să ajungă la esența acestor cuvinte în mod individual. Când ai facut câțiva pași într-o direcție și drumul este închis, întoarce-te și mergi în altă direcție.

Poți experimenta și diversifica abordările situației, să schimbi algoritmul și să planifici din nou.

Va veni timpul când toate ușile ți se vor deschide, doar reevaluează-ți prioritățile.