fb

Karma căsătoriei – lucruri pe care trebuie să le știi și trebuie să le înțelegi

Întreabă-te: înțelegi ce înseamnă căsătoria karmică? Nu este un fenomen deloc întâmplător.

Căsătoria karmică este căsătoria dintre două persoane care au fost împreună în vieți anterioare, însă au rămas anumite datorii unul față de celălalt. În viețile anterioare ei puteau fi soț și soție, rude, îndrăgostiți sau chiar dușmani. În această viață, destinul i-a readus împreună pentru a-și repara greșelile.

Să presupunem că în viața anterioară ai avut un prieten foarte îndrăgostit de tine. Dar tu l-ai părăsit pentru că un alt prieten te plăcea, mult mai bogat. Căsătoria cu aceta ți-ar fi făcut viața mai ușoară. Ai decis să-l părăsești pe cel care te iubea mai presus decât propria viață.

Fii sigură că în viața ta va apărea o situație similară care se va repeta atâta timp cât vei învăța în sfârșit lecția. Nimeni nu poate anula legile karmei. După o anumită perioadă te confrunți cu aceeași problemă din trecut. Trebuie iarăși să faci o alegere, între iubire și siguranță, să iei decizia corectă, care ar putea fi undeva la mijloc.

Un alt exemplu: dacă te căsătorești doar pentru că este timpul, fără a simți ceva pentru partener, acest lucru trebuie să te îngrijoreze. E adevărat, ești gata să îți creezi propria familie și să dai viață copiilor. Totuși, din punct de vedere karmic dorința de a te căsători apare la aceeași vârstă la care te-ai căsătorit în viața anterioară. Altfel spus, greșeala din viața anterioară așteaptă ca să fie corectată. Destinul te forțează să te căsătorești și să încerci să schimbi lucrurile.

Căsătoria din interes. O asemenea căsnicie este fericită doar atunci când între tineri sunt sentimente și înțelegere. Karmic vorbind, o asemenea căsătorie nu este nimic altceva decât o tentativă de a fugi de probleme. Dar nimeni nu îți va rezolva problemele. Ele vor exista până când nu le vom rezolva singuri. Sunt lecții ale karmei, fiecare merge pe drumul său și învață aceste lecții.

Căsătoria karmică este neașteptată pentru parteneri. Neobișnuită, pentru că după toate regulile, partenerii nu sunt un cuplu. S-ar putea ca ei să aibă statut social, material și vârstă diferită.

În relația lor există multă fatalitate, multe lucruri determinate. Partenerii se pot certa permanent, însă în același timp nu își pot imagina viața unul fără celălalt.

Dependență alcoolică a unuia dintre parteneri. Cel mai probabil, în această viață ei și-au inversat rolurile și trăiesc acum ceea ce partenerul a trăit în viața anterioară.

Lipsa copiilor. E un semn al încheierii generațiilor. Într-o căsătorie se leagă nu doar doi oameni, ci și două gene. Asemenea relații există pentru ca partenerii să își analizeze propriile caractere și ce gene nu și doresc în generațiile viitoare.

Căsătoria are loc foarte repede, după care toate relațiile cu prietenii și familia se întrerup. În asemenea relație totul se petrece ca după un anumit scenariu. Cuplul înțelege ce s-a întâmplat abia după o anumită vreme.

Foarte rar, însă se întâmplă ca oamenii să trăiască împreună mult timp și să nu își imagineze viața unul fără celălalt. Ei nu sunt îndrăgostiți, ei se iubesc cu adevărat, acceptându-și partenerul așa cum este, cu toate defectele și părțile bune.

Din punct de vedere al karmei, acești soți au trecut toate încercările, și-au învățat lecțiile, și-au reparat greșelile și acum savurează timpul petrecut unul de altul. Destinele lor s-au unit pentru totdeauna.

Karma nu este o dogmă sau un blestem. Ea este rezultatul vieții trăite anterior și a celei pe care o trăim acum. Repară-ți greșelile, mergi în viață cu inima deschisă, oferind iubire. Atunci cu siguranță îți vei întâlni fericirea.

Source :

misstits.co