Jumătatea ta deja te așteaptă! Cel mai sincer horoscop despre dragoste și căsătorie

Fiecare femeie visează să își întâlnească jumătatea și să petreacă împreună tot restil vieții. Mulți dintre noi urăsc să trăiască în necunoscut și de aceea apelează la horoscop. Astrologii sunt convinși că o cât de mică informație despre bărbatul visurilor noastre va dezvălui data nașterii și apartenența la semnul zodiacal. Deci, haideți să vedem împreună ce ne rezervă astrele:

1. Berbec

Berbecul adoră să grăbească lucrurile. Nu îi lace să aștepte, mai ales în ceea ce ține de dragoste. Dacă simte că a întâlnit aleasa inimii, se căsătorește fără prea multă nșteptare. Este o fire impulsivă. De multe ori însă se decepționează în dragoste. Ar fi bine ca Berbecul să se maturizeze și să nu anticipeze lucrurile.

2. Taur

Taurul are o minte calculată și rece în sensul bun al cuvântului. Cei mai mulți dintre tauri au șanse mari să își formeze relații puternice. Dacă taurul este convins în alegerea făcută, atunci merg spre căsătorie.

3. Gemeni

Gemenii sunt ca și păsările călătoare – liberi în gândire și în alegeri. Repede trec de la o relație la alta și repede se plictisesc cu un partener. Doar când găsesc persoana potrivită, sunt gata de căsătorie.

4. Rac

Racii încă din copilărie visează la o nuntă de vis. Pun mare preț pe formarea unei familii. De aceea se căsătoresc foarte devreme. Dar nici un eventual divorț nu îi sperie. Doar se pot căsători a doua oară…

5. Leu

Leii sunt monogami. Dar preferă mai mult să fie singuri, decât să fie într-o relație dubioasă. Ei caută o relație serioasă, în care să fie ascultați și înțeleși. Când găsesc pe cineva apropiat sufletului lor, se decid pentru căsătorie.

6. Fecioară

Pentru Fecioare este foarte importantă cariera. Munca și creșterea în carieră ocupă un loc extrem de important. Doar că sunt două categorii de Fecioare: prima categorie preferă să se căsătorească mai repede, apoi își face o carieră. Cea de-a doua categorie a Fecioarelor alege pe primul plan cariera, abia apoi își formează o familie.

7. Balanță

Balanța pune mare accent pe căsătorie. Uneori pentru ea nu prea are mare importanță dacă partenerul este sau nu potrivit pentru a forma o familie. Balanța de firea sa este o persoană foarte indecisă, care adeseori nu se înțelege pe ea însăși. Cel mai bine ar fi ca Balanța să se descopere pe sine, apoi să formeze o familie.

8. Scorpion

Scorpionii sunt adepții extremelor. Se îndrăgostesc repede și puternic. Dar și la fel de repede devin indiferenți. În partenerul de alături caută sprijin, siguranță. Ei înșiși își decid soarta, iar în asta constă cheia fericirii lor.

9. Săgetător

Săgetătorul iubește foarte mult libertatea. Nu îi lace să îi fie impuse limite de către familie, care să îl împiedice în comunicarea cu ceilalți. De aceea pentru Săgetător este foarte greu să își găsească perechea și ajung să se căsătorească târziu.

10. Capricorn

Pentru Capricorn căsătoria este foarte importantă. Poate chiar cea mai importantă. Greutățile nu sunt un impediment pentru ei în a-și atinge scopul propus. Asta îi face să devină mai puternici. Când se căsătoresc, o fac destul de devreme și pentru toată viața.

11. Vărsător

Vărsătorilor le place mult să fie liberi și puternici. Ei apreciază stabilitatea și fiabilitatea. Nu iubesc obstacolele și restricțiile. De aceea percep căsătoria ca pe o povară. Și în partenerii pe care îi aleg, caută să găsească o persoană cu aceleași interese ca și ei. Abia atunci sunt gata de căsătorie.

12. Pești

Imaginația Peștilor este foarte bogată și unică. Ceilalți îi percep ca pe niște persoane foarte reci și fără interes. Văd la ei lipsa de dorință de a construi relații. De aceea Peștii și se căsătoresc târziu.

Sursa :