Iubiți-vă, apoi dezbracați-vă de haine

Sexul. Oamenii au început să-l privească doar ca pe o plăcere carnală. Mulți au relații sexuale din prima seară. Nu au răbdare să vadă ce reprezintă fiecare, să cunoască sufletul, viziunea, gândurile. Țelul lor nu e de a primi plăcere comunicând, îmbrățisând, vorbind sincer sau povestind experiențele de viață, dar e cel de a-și satisface plăcerile sexuale. Mulți fac sex, apoi încearcă să se descopere, sau a doua zi fiecare își vede de drumul lui. Din această cauză există suflete goale care cred că dăruindu-și trupul unui necunoscut îi va apartine sau se va îndrăgosti.

Așa suntem construiți să ne trezim odată și odată în același pat. Doar că nu trebuie să uitați că totul se face din iubire. Atât timp cât urmărești doar plăceri carnale, doar aceasta vei avea. Să nu te plângi că nu ești iubită sau că bărbații sunt dobitoci. Să nu spui că toate femeile sunt ușuratice și nici una nu știe să iubeacă. E vina voastră: ce căutați, asta vi se oferă. Urmăriți doar tentații tari, asta veți avea. Urmăriți relații de o noape, asta vi se va oferi. Cei care vor mult mai mult decât aventuri, ei nu se vor implica în astfel de jocuri. Nu vă vor băga înseamă.

Trebuie să înțelegeți un lucru: puteți să vă culcați cu cel mai frumos bărbat sau cu cea mai frumoasă femeie, dar să vă simțiți neînțelesi/se, triști/triste, singuri/e, distrunși/se. Pentru că v-a atins trupul, v-a făcut să tremurați de plăcere, dar nu v-a privit sufletul, nu l-a impresionat, nu l-a înduioșat. Nu v-ați dat timp să vă surprindeți, să vă descoperiți lumile. Nimic nu e frumos dacă nu există iubire, chiar și sexul devine doar o desfătare trupească, nimic mai mult. Iubiți-vă, apoi dezbracați-vă de haine.

Cu drag, Mary!