Iubirea veșnică: aceste semne zodiacale vor fi împreună, indiferent de orice

Există doi oameni care sunt sortiți să-și unească destinele, indiferent că acest lucru se întâmplă imediat sau după ani de zile.

Berbec și Balanță

Din momentul ce doi reprezentanți ai acestor semne zodiacale se întâlnesc, focul pasiunii începe a se împrăștia peste tot. Energia Berbecului și farmecul Balanței dau naștere unei chimii puternice între cei doi. O astfel de relație devine o provocare pentru ambii.

Dar chiar și în astfel de relații pot apărea probleme. Berbecul poate impune Balanței anumite reguli, iar eforturile Balanței de a-l îmblânzi pe Berbec poate adăuga mai mult foc în relație.

Pentru ca armonia dintre aceste două semne zodiacale să fie veșnică, partenerii trebuie să folosească toate avantajele lor pentru a atinge obiective comune.

Taur și Scorpion

Dacă Taurului nu-i va fi frică să aibă încredere în Scorpion, el va înțelege că partenerul său are o pasiune incredibilă pentru viață. Ei doi nu vor putea sta departe unul de altul pentru mai mult timp, dar nu vor putea evita anumite neînțelegeri care vor apărea între ei.

Scorpionii, cu caracterul lor nebunesc îl vor obosi pe Taur, dar și pe aceștia îi va enerva pasivitatea Taurului.

Pentru a avea o relație fericită, trebuie să aibă ca scop obiective comune, comunicarea cu prietenii și să nu blocheze pasiunea lor doar în cadrul cuplului.

Gemeni și Săgetător

Reprezentanții acestor două semne zodiacale sunt atrași unul de celălalt mai mult pe plan spiritual, decât fizic. Gemenii sunt curioși, iar Săgetătorii primesc o mare plăcere din comunicare.

Gemenii se simt supărați de pe atotcunoscătorii Săgetători, iar aceștia, la rândul lor, devin indignați din cauza frivolității Gemenilor și din cauza iubirii lor față de bârfe.

Cheia soluționării acestor probleme constă în activitățile și călătoriile comune.

Rac și Capricorn

Senzualitatea Racului și puterea Capricornului sunt ceea ce contează cu adevărat. Capricornul uneori se comportă rece și indiferent, iar din această cauză Racul se simte inutil și ignorat. În același timp, Capricornul se poate enerva că Racul devine atât de dependent de el.

Ei trebuie să țină minte că nu sunt doar parteneri, dar și că se iubesc foarte mult.

Leu și Vărsător

Vărsătorul se poartă ca un rege al Universului și își recunoaște doar propria sa putere. Fiind rebel din firea sa, Vărsătorul este cel care îl inspiră pe Leu, dar și este inspirat și fascinat de carisma incredibilă a Leului.

Egocentrismul Leului și refuzul Vărsătorului de a recunoaște condițiile sociale duc la apariția unor probleme între ei. Pentru a avea o relație fericită și reușită, trebuie să caute soluții departe de oricine, în intimitate.

Fecioară și Pești

Fecioara este adepta ordinii totale, iar Peștii, dimpotrivă, fug de rutină. Unirea lor este o combinație clasică între două extreme. Pentru ei, relațiile sunt o modalitate de a întoarce viața partenerului cu picioarele în sus. Fecioara va încerca să facă din Pești o persoană organizată. Peștii vor încerca să învețe Fecioara să nu ia viața atât de în serios.

Peștii iubesc libertatea și ar putea obosi de Fecioara care mereu vrea să aibă totul sub control.  Trebuie să încerce  să ajungă la un compromis, dacă vor o viață fericită împreună.

Sursa :