Iubirea pe care ţi-o doreşti nu de fiecare dată este cea pe care o meriţi

Trebuie să înţelegi că meriţi mult mai mult. Ce înseamnă mai mult” sau „mai bun”? Dacă vrei să fii cu cineva, iar această persoană te poate face fericit, atunci ce poate fi mai bun? Ce mai poţi cere?

De fapt, îți dorești sau tinzi spre ceva, doar că nu e atât de simplu să observi acest lucru. Iubirea pe o vrei şi spre care tinzi nu întotdeauna este iubirea pe care o meriţi. Meriţi mai mult. 

Meriţi pe cineva care să îţi poată da aripi.

Meriţi pe cineva care să aibă nu mai puţină ambiţie şi motivaţie decât tine. Acea persoană, care vrea să împărtăşească o viaţă cu tine, oricum nu ar fi ea. Cineva care te va susţine în alegerea drumului pe care l-ai ales, îţi va susţine visele şi aspiraţiile.

Cineva care nu va fi gelos pe succesele tale, dar se va bucura sincer de ele. Care nu va fugi din faţa greutăţilor, dar veţi forma împreună o echipă puternică. 

Crezi că ştii ce îţi doreşti acum.

Poate că aşa şi este, dar trebuie să înveţi să pui la o parte pofta de moment de dragul a ceva mai ambiţios şi pe termen lung. Adună-ţi voinţa şi încrederea în sine şi înţelege că meriţi mai mult. Meriţi pe cineva care te va iubi aşa cum meriţi, nu cândva, în viitor, dar aici şi acum, aşa cum eşti.

Iar când vei realiza că meriţi mai mult, vei căpăta o putere incredibilă, această conştientizare fiind întărită de încrederea în sine. Iar această încredere o vei căpăta doar atunci când ştii bine ce meriţi. Când vei înţelege aceste lucruri, drum de întoarcere nu va mai fi.

Da, iubirea este oarbă. Statutul social sau venitul nu au nici un efect asupra modului a ce simţim faţă de cineva. Meriţi un partener pe măsura nivelului tău.

Nu trebuie să cauţi un partener care să fie tras de mână în viaţa asta şi în compania căruia să fii nevoit să te întrebi mereu: oare când se va maturiza. Aşa că, ţine minte: meriţi mai mult.

Sursa :