Iubirea e atunci când tu poți fi ochii celui pe care îl iubești și poți fi urechile celui pe care îl adori

Iubirea nu e doar momentul acela când vă sărutați sau faceți dragoste pasional. Iubirea nu sunt călătoriile și hainele de firmă. Iubirea nu e mașina care a costat foarte mulți bani. Iubirea nu sunt promisiunele spuse și nespuse. Iubirea nu sunt atingerele intime. Iubirea nu este prezentă mereu în cuvântul ,,te iubesc”. Iubirea nu e inelul de logdonă sau certificatul de căsătorie.

Iubirea e atunci când tu poți fi ochii celui pe care îl iubești. Iubirea e atunci când poți fi gura omului tău. Iubirea e atunci când poți fi picioarele și mâinele celui drag. Iubirea e atunci când poți fi urechile celui pe care îl adori. Și ce dacă nu merge, nu vede, nu vorbește, nu aude sau nu te poate îmbrățișa. Tu îl iubești ca în prima zi. Tu ții la el, îl prețuiești. Tu știi că el e cel mai bun, minunat, extraordinar om.

Atunci când îți lași omul lângă care ai împărtășit bune și rele, pentru că s-a îmbolnăvit sau din cauza unui accident a avut de suferit, atunci nu l-ai iubit. Deoarece iubirea sinceră nu se pierde în momentele de încercare. Dimpotrivă, ea se transformă, ea crește, devine durabilă. Când iubești, iubești și în zile cu soare, dar și în cele înorate. Tu, iubește! Tu, nu minți! Tu, fii sincer! Tu, fii un om de calitate!

Cu drag, Mary!