Iubirea conștientă – este atunci când bărbatul cunoaște femeia cu tot sufletul

Termenul de „iubire conștientă” a devenit foarte cunoscut. Repetăm aceste cuvinte însă, de fapt, nu toți înțeleg ce fel de iubire este aceasta – cea conștientă. Iar înțelegerea acesteia este vitală. Până la urmă, vorbim despre conexiunea existenței a două persoane, precum și despre energia pe care o generează.  Adică, despre cum putem să ne facem fericiți unii pe alții și cum putem, în același timp, schimba lumea.

Dragostea conștientă este un sentiment real, sincer și profund, care include toate elementele unei relații romantice între două persoane. Pentru a cunoaște aceste lucruri, trebuie să înțelegem adevărata natură a conexiunii fizice.

O legătură autentică este mult mai mult decât un simplu contact fizic, o plăcere și o manifestare a pasiunii. Este cea mai profundă fuziune spirituală, care creează o puternică conexiune spirituală și fizică.

Intimitatea fizică este o forță de viață foarte puternică. Este o forță pe care majoritatea oamenilor încă nu au descoperit-o, pentru că, pur și simplu, nu știu ce să facă cu ea. Prin urmare, le este frică și fug de dragostea și pasiunea autentică sau sunt dezamăgiți din cauza folosirii ineficiente. Indiferent de ce fel de tip de oameni suntem, cei care fug sau cei care se dezamăgesc, nimic din toate acestea nu ne va face mai fericiți.  Atunci, ce facem? Nimic special! De fapt, totul este foarte simplu.

Trebuie să privim la toate acestea ca un lucru semnificativ și să ne comportăm în consecință. Să nu ne grăbim, să nu ne supărăm. Să încercăm să simțim dragoste și pasiune cu fiecare celulă a noastră, pentru a ne umple de sentimente la fiecare cuvânt, fiecare respirație. Să învățăm să ne bucurăm de iubirea noastră – încet, savurând fiecare clipă.

În orice atingere de persoana iubită, trebuie să investim mai mult decât pasiune. Trebuie să ne dăruim cu tot corpul și sufletul. Desigur că acest grad de intimitate nu poate fi atins imediat. Va dura ceva timp, vom avea nevoie de ceva experiență până vom putea intra în jocul acesta, în care să depunem suflet. Dar atunci când vom reuși, vom experimenta adevărata fericire și plăcere.

Scopul comunicării fizice între parteneri este continuarea cursei. Această nevoie este aceeași pentru toți oamenii. Cu toate acestea, conexiunea spirituală și forța celui mai puternic sentiment de pe pământ – iubirea, pot face minuni.

De dragul unei asemenea iubiri, oamenii din toate timpurile au purtat războaie, au făcut descoperiri și au scris opere strălucitoare. Acest lucru dovedește încă o dată cât de puternică poate fi iubirea atunci când ea este conștientă.

Adică reală și autentică.

Sursa :