Iubirea adevărată apare doar după ce trăiești asta

„Poate greșelile pe care le facem ne creează destinul” –  Carrie Bradshaw.

Poate că ar trebui să fim distruși în mii de bucăți, ca apoi să ne adunăm și să fim un tot întreg. Cea mai urâtă formă de iubire – când ne construim speranțe, irosim energie, doar ca să realizăm că totul este în zadar. Inima este distrusă, iar noi ne întrebăm de ce nimic nu a ieșit așa cum ne-am dorit.

Da, de foarte multe ori greșim în dragoste. Alegem oamenii în baza lecțiilor pe care trebuie să le învețe sufletul nostru. Nu ne putem schimba atât de ușor și nu suntem capabili să corectăm ceea ce am greșit. Se poate întâmpla doar atunci când rămânem cu noi înșine și cu regretele noastre.

Poate acest lucru nu e atât de grav, trebuie să înțelegi cine ești tu, cât de mult iubești și ce dorești de la dragoste. Chiar dacă trăiești o dragoste pe care ai dori să o întorci. Dar asta nu schimbă nimic, ea cândva te-a făcut să suferi.

Pur și simplu trebuie să faci o mare greșeală care te va apropia de marea ta iubire. Trebuie să te pierzi pentru a înțelege că e timpul să te regăsești. Și de foarte multe ori cea mai mare greșeală –  este acea relație în care nu trebuia să te implici sau la care trebuia să renunți la timp.

Dar nu ai făcut acest lucru și nu că acea iubire ar fi fost destinul tău, dar pentru că altfel nu ai fi înțeles cum arată iubirea adevărată. Mereu ai motive să rămâi într-o relație, iar asta este o luptă constantă cu perfecțiuea și caracterul.

Și cât de mult ai spera că de data aceasta va fi altfel, nu se întâmplă. Pentru că nu trebuie să fie așa cum îți dorești.

De obicei greșeala ta trebuie să fie foarte dureroasă. Scopul ei este să-ți provoace suferință și să-ți spulbere ideile tale despre dragoste. Trebuie să te întrebi ce nu a mers corect, ce înseamnă pentru tine dragostea. Iar acest lucru nu se întâmplă peste noapte, dar atunci când accepți adevărul și nu te ascunzi de el.

Știi că ești în stare să dăruiești cuiva dragostea ta, de asemenea ești capabil să mergi cu capul sus și ești convins că vei găsi cineva demn de tine. Iubirea vieții tale te așteaptă, iar atunci când o vei întâlni nu te vei întreba de ce a trebuit să suferi din dragoste. Vei întâlni acea iubire pe care ți-o dorești atunci când vei realiza că meriți ceea ce-ți dorești. Asta va fi total diferit.

Trecând printr-o dezamăgire vei privi altfel lucrurile. Vei căuta pace și liniște, nu pasiune și aventuri.

Treptat vei înțelege că nu nu contează cine e acea persoană, este important ceea ce trezește în tine. Acel om trebuie să te facă mai bun, să te inspire. Și apoi vei conștientiza că cea mai mare greșeală a fost ghidul spre iubirea vieții tale.

Sursa :