Iubirea adevărată apare doar după ce trăiești asta

Este atât de obositor și dureros atunci când ne facem speranțe deșarte, când ne oferim inima cuiva, pentru a înțelege că nu a avut rost.

De multe ori greșim în dragoste. Trăind diferite experiențe, înțelegem cine suntem, cât de mult iubim și ce dorim de la o relație.

Trebuie să existe acel moment, care să ne răstoarne lumea. Trebuie să facem o greșeală mare, care să ne apropie de adevărata dragoste. Trebuie să ne pierdem, pentru a înțelege că e timpul să ne regăsim.

De multe ori cea mai mare greșeală este anume relația în care nu trebuia să ne implicăm. Doar că am făcut acest pas, anume pentru a înțelege cum nu arată iubirea sinceră.

Această greșeală va fi dureroasă, ne va provoca suferință și ne va nimici multe planuri. Ne întrebăm atunci ce nu a mers corect, ce înseamnă pentru noi dragostea. Uneori trebuie să treacă ani buni, pentru a înțelege adevărul.

Știm că putem oferi atât de mult unui om drag, de asta mergem înainte cu capul sus și suntem convinși că vom găsi pe cineva demn. Iubirea vieții ne așteaptă, iar atunci când o vom întâlni nu ne vom întreba de ce am suferit în trecut.

Trecând printr-o dezamăgire vom privi altfel lucrurile. Vom căuta pace și liniște, nu pasiune și aventuri. Vom înțelege că nu nu contează cine este acea persoană, este important ceea ce trezește în noi.

Sursa :