Iubești – spune, îți este dor – telefonează: dacă un om îți este drag, demonstrează acest lucru

A spune cu voce tare „Te iubesc” nu este deloc dificil. Nu trebuie să ascundem un astfel de sentiment plăcut pe care îl simțim în inimă și suflet.

Nu trebuie să ne facem griji că vom părea prea emotivi.

Nu trebuie să reținem sentimentele de teamă că nu vom fi înțeleși sau nu ni se va răspunde reciproc. Întotdeauna a fost ușor să stăm în zona de confort și să nu riscăm nimic, dar astfel niciodată nu se va întâmpla nimic.

Dacă vrem să iubim și să fim iubiți, ni se va întâmpla acest lucru doar dacă dacă vom ieși din zona noastră de confort și vom risca să devenim deschiși și vulnerabili în fața dragostei.

Nu e nimic rușinos dacă vom deschide inima în fața iubirii adevărate. Nu e nimic rușinos dacă vom fi noi înșine, reali, adevărați, naivi pe alocuri. Când cineva ne este drag, să arătăm acest lucru, să ne permitem să fim vulnerabili. 

Să ne simțim liber în confruntarea noastră cu necunoscutul.

Să lăsăm spontaneitatea, imprevizibilul și aventura să intre în viața noastră. Când cineva ne este cu adevărat drag, să fim sinceri cu acea persoană. Să nu jucăm un rol de persoană rece doar pentru a ne proteja de o nouă dezamăgire. 

Când cineva ne este drag cu adevărat, nu trebuie să ne fie frică să pierdem timp și energie de dragul său. Nici nu trebuie să ne gândim care va fi răspunsul. Să zâmbim, să facem complimente, să facem o invitație frumoasă. Nu trebuie să-i lăsăm pe cei dragi nouă să se îndoiască că sunt iubiți. Niciodată nu trebuie să ne jucăm cu sentimentele celor dragi nouă. 

Noi venim în această lume să iubim.

Să iubim și să dăruim dragoste, cuvinte frumoase în fiecare zi. Să facem acest lucru și nu vom regreta o secundă. Astfel, nu îi vom pierde pe cei dragi. Cuvintele, zâmbetele, gesturile  și sentimentele noastre față de cei pe care îi iubim trebuie să vină din inimă. Dacă lângă noi se află persoana potrivită, cu siguranță va aprecia gesturile noastre, sinceritatea și felul nostru deschis de a fi.

Nu trebuie să blocăm sentimentele noastre într-o cușcă, doar ca să evităm durerea și frustrarea. Nu trebuie să ne ascundem  sentimentele noastre într-o cochilie, doar ca să ne simțim noi mai în siguranță. Când cineva ne este drag, nu trebuie să așteptăm un anumit moment mai potrivit pentru a-i spune acest lucru.

Acest moment poate să nu vină niciodată. Să ne amintim că cel mai bun și cel mai frumos moment este astăzi, aici și acum. Un asemenea moment s-ar putea să nu mai existe. 

Viața este foarte imprevizibilă, pe alocuri crudă.

Uneori nu avem timp să ne spunem cele mai importante lucruri, apoi regretăm amarnic. De aceea atunci când cineva ne este drag, să ne asigurăm că nu doar noi știm acest lucru. Să arătăm aceste sentimente, să nu ne fie frică să recunoaștem cel mai important lucru din viață: iubirea.

Să nu permitem îndoielilor și temerilor să ne blocheze bunătatea noastră interioară. Să vorbim despre iubire tare și fără frică.