Iubește omul care nu renunță la tine!

Iubește-l pe cel care acceptă problemele tale. Pe omul care nu se va plictisi să asculte despre dificultățile din viața ta.

Iubește persoana care nu va pleca. Care nu te face să te simți vinovată că ești obosită sau singură. Care nu îți va reproșa că nu te placi și ai complexe. Iubește-l pe cel care va încerca să te ajute.

Iubește-l pe cel care știe când fericirea ta este autentică. Pe omul care te va face să zâmbești. Care te va motiva să te bucuri de viață, atunci când totul vă părea sumbru.

Iubește-l pe cel care îți va permite să fii tu însăți, chiar și în momentele când ești confuză și nici tu nu știi care ești tu reala. Pe acea persoană care nu îți va cere să te prefaci că totul este în regulă.

Iubește-l pe cel care nu va fi supărat pe tine pentru lucruri neînsemnate. Iubește-l pe cel care te va iubi necondiționat. Care nu doar vorbește despre dragostea sa, dar și o demonstrează.

Iubește acea persoană care va dori să fie lângă tine chiar și atunci când viața va părea dificilă.

Care nu se va simți dezamăgită, dar îți va întinde mâna să te ajute.

Iubește-l pe cel care îți este alături. Care știe diferența între a spune și a face. Iubește-l pe cel care își respectă promisiunile.

Iubește persoana care nu vine și pleacă, dar rămâne alături. Dacă o persoană va dori să fie cu tine, ea va fi. Iubirea poate presupune multe provocări, dar în sine ea este ușoară. Iubind, trebuie să te simți sigur și confortabil.

Iubește-l pe cel care nu va ceda și nu va renunța. Care va lupta pentru iubirea voastră. Care te va iubi atât de mult, încât îi va fi imposibil să descrie asta în cuvinte.

Sursa :