fb

Iubește o persoană blândă, nu vei regreta niciodată

Iubeşte persoanele blânde: pe cei care zâmbesc chiar şi în cea mai dificilă situaţie şi a căror forţă nu constă în laudă, dar în capacitatea de a rămâne calmi. Cei care arată puternic, pentru că anume acest lucru se cere de la ei. Oameni care pot fi comparaţi cu o lună calmă, nu cu un soare care arde.

Cei care văd în oameni doar bunătatea, chiar dacă tu crezi că nu e aşa. Cei care fac totul pentru oamenii pe care îi iubesc. 

Iubeşte persoanele blânde: pe cei care suferă pentru un animal bolnav, sau care plâng la sfârşitul unui film. Pe cei care te ating cu sufletul, care este locul în care se ascunde întregul lor univers, iar inima e doar una dintre stele. Oamenii, a căror sensibilitate este exprimată prin fragilitatea şi vulnerabilitatea lor, deşi zâmbesc mereu, oricât de rău nu ar fi.

Iubeşte persoanele blânde: cei care mai degrabă ar suferi ei înşişi, decât să trădeze pe cineva sau să facă pe cineva să sufere.

Pe cei care depun efort nu pentru că aşa trebuie, dar pentru că vor să fie cei mai buni alături de persoana iubită. 

Iubeşte persoanele blânde: pe cei care te întâlnesc cu un zâmbet şi care găsesc un cuvânt de susţinere pentru fiecare. Pe cei care nu pot lăsa mâinile în jos şi să privească la suferinţele altora. O persoană blândă nu ar accepta nedreptatea pentru nimic în lume. 

Apără persoanele blânde: pentru că ele nu ar înceta să ajute oamenii din jur, nici dacă li s-ar spune că sunt prea naivi şi că ceilalţi se folosesc de naivitatea lor. Vinovate sau nu, persoanele blânde oricând şi-ar cere scuze, doar ca să aplaneze situaţia. Persoanele blânde nu au nevoie de apărare pentru că ar fi slabe, dar pentru că sunt deseori trădate de cei în care au avut încredere. 

Fii o persoană blândă! Fii o persoană  bună cu toată lumea asta plină de răutate, pentru că oamenii buni se întâlnesc foarte rar şi sunt preţuiţi mai mult decât sunt preţuite pietrele valoroase.

Source :

lifedeeper