Iubește cu adevărat și vei fi original

Crezi că numai tu poți să promiți dragoste adevărată? Crezi că ești singurul care se folosește de cuvinte pentru a cuceri? Crezi că dacă ești alături e suficient? Probabil e suficient pentru a capta atenția, dar nicidecum pentru a păstra. Vrei să fii original în dragoste? Atunci la naiba cu cadouri scumpe, cu gesturi incredibile și fapte ieșite din comun. Tu pur și simplu iubește. Oferă, implică-te și ai încredere. Se prea poate ca de altceva nici să nu ai nevoie.

Iubește sincer. Nu contează cât va ține dragostea asta, o zi sau o viață. Până la urmă nu ești ghicitoare și nici nu e cazul. Ești tu și celălalt om. Îl iubești și el te iubește. Vă apreciați, vă ajutați, vă încurajați, vă împliniți dorințele. Vă simțiți bine împreună. Vă completați. E mai mult decât suficient pentru prezent și mai mult decât promițător pentru viitor. Trecutul nu contează. Contează sinceritatea. Și atașamentul față de celălalt.

Dacă fiecare om ar iubi cu adevărat, nu ar exista despărțiri, ură, neîncredere, certuri și lacrimi. Dar e imposibil să fie așa. Pentru că nu toate iubirile sunt adevărate. Pentru că cei care nu iubesc, dar sunt într-o relație rănesc și provoacă suferință. De asta atunci când întâlnești omul pe care vrei și poți să-l iubești total, fă asta. Iubește. Cu siguranță nu vei fi ca alții. Vei păstra în inima ta o iubire sinceră și te vei dedica unui om drag. Crezi că numai tu poți să promiți dragoste adevărată? Sigur că nu. Dar tu poți să fii original trăind dragostea!

Foto: weheartit.com