Iubește azi. Pentru ieri și pentru mâine

Dezamăgirile din trecut și visurile legate de viitor nu înseamnă nimic pe lângă dragostea pe care o trăiești acum. Femeile pe care le-ai iubit odată și cele pe care probabil le vei întâlni mai târziu nu au valoare pe lângă femeia din prezent. Amintirile și experiențele adunate de ani buni, dar și dorințele și planurile de viitor nu sunt atât de importante ca ceea ce ai, experimentezi sau planifici în această clipă. Marile iubiri se trăiesc în prezent, cele mai de valoare lecții de viață se trăiesc în prezent.

Iubește azi. Chiar dacă iubirea de acum nu va fi iubirea vieții tale, chiar dacă omul drag din prezent te va părăsi într-o zi sau tu vei pleca, iubește-l azi.  Iubește așa cum nu ai mai iubit niciodată. Oferă-te celuilalt, implică-te mult în relație, caută să faci din dragostea de acum un exemplu pentru toate iubirile din trecut și cele din viitor. Nu-ți fie teamă de eșec, nu te îngrijora de consecințe, nu căuta să lași lucrurile trăite pe jumătate. Acum e momentul să iubești total. Mă auzi? Iubește total.

Lasă deoparte toată neîncrederea sau suferințele din trecut. Lasă deoparte gândurile legate de alții. Fii peste ele. Fii unic în dragoste. Fii alături. Fii tu. Timpul nu e decât o amăgire atunci când e vorba de iubire. Timpul nu le pune pe toate la locul lor. El doar amplifică sau diminuează o stare. Tu ești cel care trăiește un regret sau o fericire. Și mai bine e să trăiești fericirea acum. Mai bine e să iubești acum. Mai bine e să o îmbrățișezi, să o săruți, să o susții, să te implici, să oferi, să cedezi, să o înțelegi, să o dorești acum! Mâine e o altă zi. Ieri a fost o altă zi. Astăzi e ziua ta. Astăzi e ziua voastră. Iubește!

Iubește azi. Pentru ieri și pentru mâine!

Foto: elementos.com