Învățați să faceți aceste două lucruri și relația voastră va dura o viață – secretul unei fericiri comune

Nu există cupluri, relații sau căsnicii perfecte. Doi oameni imperfecți încearcă să găsească o modalitate să trăiască împreună și preferabil să fie fericiți în tot acest timp.

Tu și partenerul tău veți face greșeli. De asta cheia către o relație și eventual o căsnicie de succes e în aceste două principii: dragoste și iertare.

Odată ce veți învăța să le aplicați în viața voastră comună, nu vor mai exista lucruri în plus care v-ar putea distruge dragostea.

Iubește-ți partenerul pentru greșelile lui. 

Orice greșeală poți să o ierți, dacă omul are suficient curaj să recunoască. Nimic nu e mai frumos decât capacitatea de a iubi un om așa cum este el. Să-l iubești pentru părțile lui puternice, dar și pentru cele slabe. Nu este ușor, dar e necesar.

Când vine vorba de căsătorie, este important să poți iubi partenerul pentru greșeșile lui. Unele greșeli nu sunt atât de grave, pe cât de gravă este atitudinea ta față de ele. Ambii trebuie să învățați să depășiți momente de nemulțumire, de supărare și neliniște. Ambii trebuie să contribuiți la fericirea relației voastre.

IARTĂ

 

 

 

Capacitatea de a ierta este atributul celor puternici. Cine iartă, poate iubi cu toată intensitatea. Iertarea îți va elimina toată energia negativă și te va orienta spre lucruri frumoase. Cel mai aiurea e să ții supărarea în tine o zi, o lună, o viață. Nimic altceva nu vei putea simți: nici frumosul, nici dragostea. Este important să faci primul pas, să îndrăznești să te autodepășești și să apropii de tine omul de alături.

Relația și căsnicia care se ține pe dragoste și iertare va dura o viață!

Sursa :