fb

Am învățat atât de bine să răbdăm, încât am uitat să trăim

În subinconștientul fiecăruia dintre noi există următoarea convingere: „Viața e complicată. Găsim prea puțină fericire în ea. Iar bucuriile care apar întâmplător în calea ta trebuie să le meriți.” Suntem convinși că majoritatea timpului pe care îl pierdem răbdăm și îndurăm atât de multe lucruri. De exemplu: Nașterea a doi copii este  echivalentă cu o greutate; Supraviețuiești la locul de muncă până la sfârșitul săptămânii. Răbdare li se dorește femeilor care sunt căsătorite și părinților care își educă copii.

Rabdă. Rabdă. Viața este grea. Toate se dobândesc cu greu. Pentru a fi fericit trebuie să suferi: această convingere s-a înrădăcinat în interiorul nostru. Oamenii secole la rând s-au învățat să îndure foametea, războiul, revoluțiile, represiunile.

Am învățat să răbdăm și am uitat să trăim. E timpul să realizezi faptul că viața nu e o pedeapsă.  Viața e un cadou. Ni s-a oferit cea mai frumoasă șansă – șansa de a trăi. Fiecare dintre noi are în viața sa un secret, un miracol. Important e să simți, să vezi acest lucru. Permite fericirii să intre în viața ta. Fii fericit!

Source :

econet