Învață să vorbești mai puțin. Fiecare cuvânt pe care îl rostești îți influențează viața – iată explicația!

Când în viața ta se desfășoară evenimente importante, nu spune nimănui despre ele. Dacă vei păstra tăcerea, vei conserva în interiorul tău puterea și potențialul energetic a tot ce s-a întâmplat.

Atunci când cineva îți relatează despre unele realizări din viața lui, controlează-ți emoțiile și nu te lăsa influențat de cuvintele interlocutorului. Această acțiune te va ajuta să consolidezi o liniște interioară și să fii mult mia rezistent față de factorii din exterior.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că cuvintele sunt capabile să îți modeleze ADN-ul. El este sensibil atât față de informația auditivă, cât și față de cea vizuală. Când vorbești sau când citești, impulsurile electromagnetice sunt propulsate până la receptori, influențând răspunsurile acestora.

Rugăciunea declanșează acțiunea resurselor de rezervă a aparatului genetic, iar blestemele afectează dezvoltarea sănătoasă a organismului.

Cuvintele au un rol profund transformator în viața noastră cotidiană.

Cuvintele nu doar ne influențează, ele ne formează realitatea. Calitatea vieții tale depinde de discuțiile și conversațiile pe care le duci. Cuvântul îți influențează existența asemeni unui lucru pe care îl arunci într-un lac. Apa își va schimba forma odată cu obiectul care o va perturba.

Când spui “Nu pot să cred”, cel mai des în raport cu un bun pe care îl posedă o altă persoană, îți minimalizezi șansele de a avea și tu acel lucru.

Spunând “Sunt grasă” îți programezi organismul să-și modifice metabolismul ca să fii predispusă spre obezitate.

Spunând “Sunt slabă” te vei percepe drept un om slab și spiritual. În schimb ai putea spune că ai un corp bine proporționat și deodată te vei simți mai bine.

Când spui “Nu am bani” mărești riscul unui deficit financiar. Mai bine ai spune că ai bani îndeajuns pentru a te putea bucura de viață. Gândurile tale se materializează, de aceea este în favoarea ta să înlocuiești o atitudine negativă cu una pozitivă.

Când spui ”Sănătate” unei persoane în semn de mulțumire, îi oferi din sănătatea ta.

Cuvintele “Eu nu am nimic” te va predispune la lipsuri.

Fii mult mai calculat și cumpănit în fiecare cuvânt pe care îl pronunți și viața ta va deveni mult mai calitativă emoțional și material.

Sursa :