Învață să primești cât mai mult de la viață. 4 sfaturi de aur ale unui înțelept!

Aceste sfaturi înțelepte te vor ajuta să-ți definești clar un scop, care-ți va servi drept punct de sprijin în raport cu toate obstacolele pe care el vei întâlni în calea ta. Succes!

Scopul suprem este de a muri cu amintiri, nu cu visuri

Era cea mai frumoasă zi din viața mea. Eram față în față, ne țineam de mână sub un stejar când ne-am spus unul altuia ”DA!”

Chiar se întâmpla. Mă căsătoream cu prietenul meu cel mai bun.

Am decis să facem nunta mai cât curând din moment ce am aflat că tatăl viitorului meu soț a fost diagnosticat cu cancer. La doar câteva ore după ceremonie, am aflat că el s-a stins.

Era e persoană excepțională. Mereu mă făcea să râd în voce. Ne repeta întruna că trebuie să călătorim și să ne urmăm visurile.

Mereu mă fascina. Tot ce spunea el avea un sens și o profunzime deosebită. Iată 4 sfaturi pe le voi purta în inimă mereu:

1. Mereu găsește timp pentru oameni

Cateodată viața poate fi prea haotică. Dar este important să găsești timp pentru alții. Nu doar pentru familie și prieteni. Fă cunoștință cu oameni noi, povestește-le istoria ta, ascult-o pe a lor.

Niciodată nu poți ști cum acești oameni, la prima vedere, întâlniți întâmplător, îți pot influența viața. La momentul potrivit, chiar și o discuție de 5 minute poate avea un impact pe viață.

2. Călătorește cât mai mult

Socrul meu adora să călătorească. A fost în cele mai neobișnuite și exotice colțuri ale lumii.

Anume atunci când se aventura în cele mai necunoscute locuri, avea parte de cele mai aprinse senzații.

Folostește oportunitatea de a descoperi noi culturi și civilizații. Permite acestor cunoștințe să te influențeze în cele mai surprinzătoare moduri.

3. Mereu să rămâi fidel ție

Orice nu s-ar întâmpla, trebuie să rămâi tu.

Nu te preocupa de ceea cum arăți și ce ai spus când ai fost întrebat prompt. Mulți din noi au încă mult de lucrat la capitolul autenticității sale.

4. Viața, cu adevărat, este scurtă. Prinde fiecare moment

Chiar dacă a avut parte de o viață frumoasă, tatăl soțului meu a plecat prea devreme. Avea doar 53 de ani.

E o frază super banală și uzată, dar prinde tot mai mult sens de fiecare dată când o recitești: ,,trăiește fiecare zi de parcă ar fi ultima”.

Sursa :