Dragul meu, învață să mă păstrezi!

Voi bărbații spuneți că ne cuceriți și așa ne pierdem mințile. Sunteți mândri de faptul că ne aveți în pat sau în viață voastră. Poate că alegem să ne mințim că banii ne pot cumpăra inima. Poate că ne vindem tinerețea pe călătorii. Dar toate astea au loc pentru că noi alegem să se întâmple aceste momente fericite sau mai puțin fericite. Da, încercați să ne intrați în inimă, dar noi suntem cele care vă alegem. Atât timp cât nu dorim să ne dăruim corpul sau inima vouă, nu o facem.

Ți-a plăcut de mine. M-ai dezbrăcat cu privirea și m-ai dorit în patul tău sau ți-ai imaginat o viață frumoasă lângă mine. Am văzut în tine mult mai mult decât au văzut altele. Am avut încredere și am știut că ai atitudine. Ai folosit toate atuurile unui bărbat, doar ca să mă faci fericită și măgulită. Tu mă doreai, iar eu ți-am permis să mă ai, să simți, să mă iubești. Acum a venit momentul să înveți cea mai importantă lecție.

Învață să mă păstrezi. Ține-mă de mână și continuă să fii cel de care m-am îndrăgostit. Ajută-mă să trec peste frici, îndoieli și complexe. Susține-mă și dăruiește-mi flori. Gătește cu mine micul dejun și sărută-mă când vorbesc mult. Îmbrățișează-mă când sunt enervată și supărată. Încurajează-mă când vreau să cedez și ceartă-mă când nu sunt corectă. Fă-mă să mă simt iubită și importantă. Pur și simplu păstrează-mă demonstrându-mi prin fapte că eu contez pentru tine. Iar eu voi fi reciprocă cu tine, voi fi alături la bine și la rău. Și ne vom iubi. Atât de mult ne vom iubi.