Învaţă aceste 3 reguli de exprimare de care depinde bunăstarea ta materială

Cum vorbești – așa și trăiești. Cuvintele reprezintă cea mai mare pierdere de energie. Dar prima părere despre un om ne-o facem când îl auzim vorbind. Vorbirea definește o persoană.

Există o legătură strânsă între minte și vorbire, minte și corp, minte și suflet. Corpul sănătos, mintea sănătoasă și exprimarea sănătoasă reprezintă adevărata personalitate. Cercetările ne spun că lacunele în exprimare nu sunt întâmplătoare. Există o legătură directă cu dezvoltarea mentală a omului.

De modul de exprimare depinde sănătatea şi bunăstarea ta materială

Acest lucru e valabil și în mediul de afaceri. Cuvintele nepotrivite pot distruge o companie. Câteva clipe de furie pot distruge o prietenie veche. Cuvintele ne determină viaţa, acțiunile, gesturile.

Dacă omul e înțelept sau prost – afli după ce deschide gura

Cuvintele emană o energie foarte puternică.Oamenii care comunică într-o manieră grosolană sunt mai predispuși să aibă cancer.

Karma este influențată de discursul nostru

Atunci când criticăm pe cineva, atragem calităţile negative ale acelui om. Şi invers – când îl lăudăm atragem doar lucrurile pozitive.

Omul asimilează calităţile celor despre care vorbeşte şi gândeşte. Astfel, psihologii recomandă să ne gândim și să vorbim despre oameni de succes.

REGULI DE EXPRIMARE INTELIGENTĂ:

Înainte de a spune ceva numără până la 10.

Poate părea o prostie. Dar dacă răspunzi după o pauză de gândire, răspunsul tău va fi mult maargumentat și înțeles. Unele personalităţi notorii au devenit cunoscute pentru felul lor de a reflecta mai mult timp, înainte de a oferi un răspuns. Ei ştiau bine că pentru un răspuns adecvat, mai întâi trebuie să se calmeze spiritele.

Nu întrece limitele bunului simţ într-o discuţie.

Dacă eşti guraliv, exprimă-te astfel, încât să impresionezi plăcut lumea pe cei din jur. Fii deschis și prietenos.

Nu fi pretenţios.

Primul pas către dragoste este recunoștința. Dacă nu mulţumim, începem să criticăm. De cele mai multe ori ne plângem pe soartă, pe cei din jur și pe toată lumea. De aceea trebuie să lucrăm asupra noastră, cât mai mult.

Source :