Între noi a fost dragoste la prima vedere, la a doua vedere, la fiecare vedere

Am început să te iubesc fără să fac din asta un scop, dar curând dragostea pentru tine a devenit sensul vieții mele. Am început să te admir fără să știu când anume și după un timp am înțeles că va dura o veșnicie. Te-am găsit dintre sute de mii de oameni, dintre umbre și raze de soare, dintre amintiri și visuri. Te-am găsit și te-am păstrat.

Între noi a fost sinceritate. A fost plăcerea de a privi și de a înțelege. Au fost mii de gânduri împrăștiate în timp. A fost dorința de a ne găsi liniștea la pieptul unui om drag. Și ne-am găsit. Ne-am potrivit destinele să trăiască același prezent. Și am fost fericiți. Ne-am distanțat de lume și de străzi murdare. Și ne-am iubit. Între noi a fost încredere.

Dragostea dintre noi nu a venit pe neașteptate, ea a fost un fenomen creat de o forță necunoscută pentru a înțelege de ce existăm și cât de mult putem să iubim. Apoi am crescut împreună și cu noi au crescut și emoțiile noastre. De aceea de fiecare dată când ne vedeam simțeam că ne îndrăgostim din nou. Mai mult și mai mult, și mai mult. Și mai puternic. Renăștea iubirea, apăreau alte dorințe, se colora alt cer cu umbre vii. Iar eu te iubeam. Iar tu simțeai la fel.

Între noi a fost dragoste la prima vedere, la a doua vedere, la fiecare vedere. Și mai este. Te iubesc!

Foto: itcolossal.com