Într-o zi voi înceta să te mai iubesc

Într-o zi, voi înceta să te mai caut în toată lumea pe care o întâlnesc. Într-o zi, voi înceta să te mai visez. Nu voi mai fi chinuită de gândurile care duc toate la tine. Nu voi mai avea insomnii și nu voi mai vedea imaginea ta peste tot.

Într-o zi, nu voi mai simți acest gol în stomac din cauza că nu te mai am alături și că totul este fără speranță. Voi înceta să mă mai gândesc că tu ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat.

Într-o zi, voi înceta să mă gândesc că viața mea s-a prăbușit în întuneric din cauză că tu ai plecat. Într-o zi, voi înceta să mai sper că vei reveni la mine. Nu voi mai tresări de fiecare dată când sună telefonul. Nu mă voi mau riga să fii tu cel care sună sau care scrie.

Voi înceta să mai aștept ca mâna ta să o acopere pe a mea și nu voi mai aștepta să-ți fie dor și să-mi spui că mă iubești. Nu voi mai spera să mă lovesc accidental de tine în mulțime. Nici nu voi mai crede că totul va fi în regulă dacă te-ai întoarce la mine.
Într-o zi, voi înceta să cred că-mi lipsești. Voi înceta să mai număr zilele fără tine, fără vocea ta și fără zâmbetul tău atât de familiar.

Într-o zi, voi înceta să-mi mai doresc conversațiile noastre minunate despre tot ce există în lume, fără tot ce se va mai întâmpla între noi. Nu voi mai ghici ce faci, cu cine ești și dacă te gândești la mine.

Într-o zi, voi înceta să privesc pozele noastre

Sau pozele tale de pe rețelele de socializare și să-mi fie frică că deja m-ai înlocuit cu altcineva. Mă voi opri să-mi imaginez că ești mai fericit decât ai fost cu mine. Voi înceta să mai simt golul pe care l-ai lăsat în urmă de când ai plecat.

Azi acest gol încerc să-l umplu cu lucrurile pe care le iubesc, cu oamenii care îmi sunt alături și care nu pleacă, așa cum ai făcut tu. Într-o zi, nu-mi voi mai aminti ce s-a întâmplat. Îmi voi trăi viața și-mi voi crea amintiri noi. Voi visa, voi face planuri și voi realiza ceea ce-mi doresc.

Voi fi mai curajoasă, mai hotărâtă, mai puternică și mai motivată. Îmi voi recupera vechea mea energie și îmi voi lua toate visele înapoi. Voi privi eșecurile cu calm și voi merge doar înainte, spre culmi, unde sunt cele mai sălbatice vise ale mele. Mă voi bucura de fiecare minut din viața mea și voi încerca să fac așa, ca fiecare moment să fie semnificativ.

Într-o zi, voi înceta să te mai caut în toată lumea pe care o întâlnesc. Voi iubi cu adevărat pe cineva care va fi complet diferit de tine. Voi înțelege că ceea ce am pierdut nu a fost ceva special, nici ceva ce nu poate fi înlocuit. În sfârșit îmi voi deschide inima fără teamă, fără frici, pentru că nimeni nu-mi poate lua iubirea de sine.

Într-o zi, voi înceta să te mai iubesc

Voi călca pe un drum nou. Poate lung, poate greu, dar complet. Îmi voi aminti acele zile bune care au fost și le voi uita pe cele rele. Nu voi regreta nimic, pentru că nu ai fost să fii al meu pentru mine. Doar ai fost.

Voi înceta să mai trăiesc în trecut și mă voi concentra asupra prezentului în timp ce construiesc viitorul. Mă voi bucura de fiecare oportunitate, de fiecare întâlnire și de fiecare răsărit de soare. O să trăiesc fericită, fără tine.

Într-o zi, voi fi mai bine fără tine. Sunt recunoscătoare pentru fiecare lecție pe care mi-a predat-o viața și voi încerca să nu mai repet aceleași greșeli. Lecțiile nu au fost ușoare, dar au meritat. Voi ști cum să fac să fiu mai puternică, mai încrezătoare, mai curajoasă. Știu că mă voi simți mai bine doar atunci când voi uita de tine. Doar că acea zi nu este astăzi…