Într-o zi vei înțelege de ce el nu a putut să te iubească așa cum ai vrut

Este ușor să spui că l-ai uitat și că a trecut. Noaptea târziu, atunci când zâmbetul trece în tristețe și mâinile tale țin strâns haina lui, vine realitatea.

Să lași pe cineva înseamnă că faci câțiva pași înainte, apoi câțiva pași înapoi, înseamnă să zâmbești la un compiment făcut de cineva și apoi să-ți aduci aminte cum el îți spunea aceleași cuvinte. Uneori zilele par atât de frumoase, alteori simți că te sufoci și că nu-ți ajunge aer. Tote promisiunile neîmplinite, toate cuvintele pe care le ții minte, toate emoțiile se rotesc în caoul tău cau o piesă fără sfârșit.

Te gândești din nou și din nou ce nu a mers bine și aceste gânduri te trag înapoi, ca niște pietre. Într-o zi va trebui să lași aceste greutăți. Într-o zi vei uita totul. Vei fi nevoită să zâmbești, atunci când cineva îți va face un compliment, chiar dacă undeva îți va fi cunoscut. Într-o zi vei utia cuvintele lui, chiar dacă această zi nu e azi. Într-o zi nu-ți vei mai face griji dacă se gândește la tine sau nu, pentru că nu vei mai avea nevoie de asta.

Să lași – e un proces complex și murdar pe alocuri. Înseamnă multe lacrimi, durere, singurătate, gânduri despre ce ai făcut nepotrivit. Însă cel mai important e să înțelegi că nu ești vinăvată, că problema nu este în tine.

Vei găsi pe cineva cere-ți va iubi sufletul așa cum ți-ai dorit întotdeauna. Într-o zi nici nu te vei îndoi de iubirea șlui, pur și simplu vei înțelege de ce cu celălalt nu a mers. Doar ține capul sus. E totul bine cu tine și va fi așa mereu!

Sursa :