Într-o zi vei întâlni omul care te va iubi enorm, exact așa cum meriți

Dragostea poate răni. Uneori, sentimentele se transformă într-un joc fără un câștigător. Din când în când, în viața ta a apărut cineva și tu ai vrut ca el să fie acela, unicul.

Să nu mai treci prin durere, suferință, emoții negative și frustrare. Dar cumva s-a întâmplat din nou și această ruptură a acționat distructiv asupra ta. Speranța ta că vei găsi calea cea bună s-a destrămat ca noaptea în zori.

Inima ta a devenit un zid de nepătruns. Te-au cuprins sentimente de frică că nu vei mai simți nimic niciodată. Nu mai răspunzi la flirt, îndepărtezi pe oricine care nu îndeplinește cerințele tale.

Ideea iubirii necondiționate sună pentru tine ca un mit ridicol. Speranțele tale au fost de atâtea ori înșelate, încât demult ți-ai pierdut credința că poți avea o relație în care să domnească dragostea și înțelegerea. Nu ești o persoană cinică, doar privești totul din punct de vedere realist.

Recunoști că fiecare om are defectele sale

În această lume există persoana care s-a născut anume ca să te facă fericită. Nu mai există o alta la fel. E persoana care îți poate oferi dragostea pe care o meriți. Oricât de simplu și stupid ar părea, uneori trebuie să crezi în ceva măreț.

Într-o zi vei întâlni persoana care să fie sinceră cu tine și niciodată să nu te facă să te îndoiești de ea. Persoana care va spune totul în cele mai simple cuvinte, dar și cele mai importante. Deși aceste lucruri îl vor face uneori vulnerabil în fața ta, el este omul a cărui vulnerabilitate va fi încântătoare.

Vei simți cât de ușoară este relația voastră

Pentru că așa e dragostea: frumoasă, sinceră, ușoară. El va fi bărbatul care va ști să demonstreze prin fapte cât de importantă ești pentru el și cât de mult te iubește. Te vei gândi la faptul cum ai putut să trăiești până acum fără el.

Te vei surprinde că ești mereu veselă și că zâmbetul nu te părăsește niciodată. Treptat îți vei da voie să simți, să trăiești, să iubești. Toate amintirile tale urâte de până acum vor dispărea.

Îi vei permite să devină soarele tău, pentru că lângă el te vei simți o femeie cu adevărat fericită, o femeie care merită această fericire.