Într-o zi vei întâlni omul care te va iubi enorm, exact așa cum meriți

Ți-ai promis să nu te mai atașezi de nimeni. Să nu mai oferi toată dragostea, fără să primești nimic. Nu vrei să mai suferi, nu mai ai putere să reziști în fața acestor provocări emoționale. Te doare inima știind că sunt oameni profitori în jur.

Durerea te-a făcut să nu mai ai speranță. Acea dezamăgire ai trăit-o din nou și din nou, până când în urmă au rămas doar lacrimi și tristețe. Dar undeva în sinele tău mai ai speranță. Știi că nu toți oamenii sunt la fel, știi că dincolo de tristețe există motive de bucurie.

Există omul tău. Există acea persoană care te poate înțelege cu adevărat. Există acel suflet, capabil să se contopească cu sufletul tău, trăind fericit. Să nu te îndoiești de puterea imensă a acestui Univers, de energia sa divină.

Dar nu fă din această căutare scopul vieții tale. Mai bine caută momente să te cunoști mai bine, să te descoperi, să înveți să te iubești și să te accepți. Caută resurse pentru realizarea visurilor tale. Devino un om bun, conștient de acest prezent.

Tot ceea ce pare astăzi o iluzie, mâine poate deveni realitate. Tot ceea ce crezi că nu are rost, mâine își va găsi rostul. Nu te grăbi să prinzi ultimul loc, acolo unde nu este locul tău. Nu încerca cu disperare să fii pe placul tuturor.

Omul tău, acea persoană specială din viața ta, te va accepta așa cum ești. Dar sufletul tău va fi deja plin de lumină, gândurile tale vor purta amintiri frumoase. Vei trezi gingășia și feminitatea din interiorul tău.

Într-o zi vei fi recunoscătoare

Universului, vieții, fiecărei dezamăgiri care te-a adus în acest moment. Vei privi cu încredere către viitor, pentru că acolo te vor aștepta cele mai importante experiențe. Vei mulțumi oamenilor, naturii, iubirii pentru ceea ce ești.

Într-o zi vei întâlni acel om, cald și bun, sincer și iubitor. El va alunga toate grijile cu o singură îmbrățișare. Vei ști în acel moment special că ești acasă, această casă fiind un punct sau un capăt de lume. Nu va conta, cât el va fi aproape.

Totul se va întâmpla atât de simplu și ușor. Între voi va fi o chimie specială, vă veți înțelege din priviri, veți lăsa de multe ori tăcerea să vorbească în locul vostru. Vei dori să suspenzi trecerea timpului, să trăiești din nou și din nou această clipă.

Într-o zi tot trecutul va părea un vis urât. Vei privi cu recunoștință la omul de lângă tine, cu blândețea celui mai bun prieten și cu pasiunea celei mai iubitoare femei. Vei ști că acest sentiment este atât de reciproc.

Vei fi suprinsă când te vei privi în oglindă și vei vedea un om zâmbitor, optimist, fericit. Nu vei înceta să speri, să dorești mai mult, să vrei să construiești o lume doar pentru voi. El va fi omul tău bun, de încredere, omul pentru toată viața.

Să nu crezi că este o iluzie. Dar nici nu visa acest moment o viață. Lucrează asupra ta, bucură-te de moment, învață din lecții, cunoaște oameni și locuri, emoții și stări. Și iubește-te cu adevărat. La momentul potrivit, vei întâlni omul iubit, omul tău.

© De Vorbă cu Tine