Într-o zi vei întâlni bărbatul care te va face să strălucești. Doar atunci vei înţelege ce înseamnă fericirea

Când întâlneşti omul potrivit, îţi dai seama de ce nu a mers cu ceilalţi. Când eşti alături de o astfel de persoană, nu-ţi mai faci griji, gândindu-te dacă trebuie să-l suni sau nu, sau dacă îi va plăcea rochia ta nouă.

Nu te vei mai blama pentru un pas greşit sau un cuvânt nepotrivit. Alături de el îţi va păsa doar de căldura spirituală, care vă defineşte relaţia în cea mai frumoasă manieră.

Vei uita de orice. Vei fi tu însăţi. Iar el îţi va accepta fiecare imperfecţiune.

Cândva vei găsi bărbatul care se va îndrăgosti total şi căruia nu-i va păsa de aparenţe. Bărbatul, care-ţi va admira modul în care îţi muşti buzele. Care se va amuza de gusturile tale stranii. Care va avea grijă să lase lumina aprinsă, pentru că îţi este frică de întuneric. Pe care nu-l vor irita micile tale obişnuinţe, ci-l vor apropia şi mai mult de firea ta adevărată.

Orice ai face, indiferent dacă e drăguţ, straniu, elegant, etc., el oricum se va bucura să afle noi lucruri despre felul tău de a fi. El le va iubi. Fără excepţie. Pentru că, până la urmă, ele te construiesc pe tine.

Nu, el nu te va idolatriza. El nu ţi se va supune, idealizându-ţi orice act de prost gust. În schimb, el îţi va accepta acest gen de momente neplăcute, complicate sau împovărate cu greutăţi. El va spune că eşti iubirea vieţii lui, chiar şi atunci când toţi vor fi întorși de la tine…

Într-o zi vei găsi un om care îţi va aprecia toate ciudățeniile. Pe el nu-l va deranja dacă îţi rozi unghiile sau dacă dramatizezi prea mult, când el nu ridică receptorul. El nu consideră straniu faptul că tu preferi vinul, nu berea, chiar şi când priviţi împreună un meci de fotbal. Și nu-ţi va spune niciodată că ești prea gălăgioasă sau naivă.

Nu te va face să te îndoiești de deciziile tale sau să crezi că trebuie să o faci diferit.

Nu te va lăsa pierdută în presupuneri despre intențiile lui, pentru că el va clarifica, iniţial, faptul că are nevoie de tine.

Într-o zi vei întâlni un bărbat special și totul va reveni la locul potrivit.

Nu te vei mai compara cu alte femei sau cu fostele lui. Te vei simţi mai corectă, mai fericită, mai iubită, ori de câte ori el te priveşte.

Într-o zi îl vei întâlni și vei simți că nu mai trebuie să te prefaci. Va fi mai ușor să râzi, să respiri adânc, să te simți liber, ca şi cum ai fi fost un om total diferit. Vei fi un om mai bun şi mai satisfăcut de viaţa pe care o trăieşte.

Acest bărbat te va ajuta să străluceşti, să te dezvolţi, să îţi schimbi viața și să vezi, în sfârşit, cât eşti de frumoasă. Într-o zi vei întâlni un bărbat, care te va iubi pentru ceea ce ești. Pentru că meriți o astfel de dragoste!

Sursa :