Într-o zi oamenii vor înțelege că nu e neapărat să iubească așa cum li se spune

Nu se iubește condiționat. Nici chiar atunci când condițiile sunt puse de omul pe care îl iubești. Simți pentru că asta simți și te dedici pentru că altfel nu percepi implicarea ta în numele dragostei. Prea mulți își fac iluzii și încearcă să imite alte iubiri fericire, uitând că fiecare își construiește sentimentele așa cum i se potrivește mai bine. Pentru că finalul poate fi total diferit de fericirea altuia, și atunci vei critica și vei reproșa fără sens.

Nu trebuie să asculți de nimeni când iubești. Ții cont doar de dorințele și așteptările omului drag și atât. Nu cauți pe net 10 metode să iubești mai frumos, nu mergi la vrăjitoare să-ți pună dragostea celuilalt pe tavă, nu te consulți cu psihologi despre cum să te implici mai mult. Ești tu, sunt emoțiile și sentimentele tale și ar fi cazul să fie și acțiunile tale. Atât. Nu e nimic complicat în a iubi și a oferi ce ai mai bun omului de alături. Complici dacă implici indirect alți oameni în viața voastră.

Iubești nu pentru că vrei, dar pentru că așa se întâmplă. Iubești nu pentru că vor alții, dar pentru că asta simți. Încearcă să faci din cuvintele acestea o regulă și niciodată în dragoste să nu pui sfaturile altora mai presus decât ceea ce-ți dorești și ce simți. Pentru că ai putea să regreți după. Mai bine fii corect, sincer și de încredere. Mai bine spune-i tu omului de alături cât de mult îl iubești. Atunci nu vei avea nevoie de nicio părere. A voastră va conta cel mai mult.

Într-o zi oamenii vor înțelege că nu e neapărat să iubească așa cum li se spune. Bine-ar fi să nu fie prea târziu!

Foto: beshivi.blogspot.com