Într-o zi mă vei suna și vei auzi: „Abonatul este fericit, nu-l mai deranjați”

Nu voi cerși iubirea ta. Nu voi face crize de gelozie. Nu te voi apela. Ce rost au toate astea? Care este finalitatea unui mesaj care doar îți aduce aminte de cât de mult ai suferit?

Nu-mi pasă că tu ești acum cu alta. Știi de ce? Pentru că sunt și alți bărbați. Da, bărbați care mă curtează. Vor să fie cu mine, nu pentru o noapte sau două. Dar pentru o viață. Unii îmi demonstrează acest lucru. Va apărea altul în viața mea. Nu că aș renunța la noi. Dar pentru că tu eşti un laș. Mă minți, îmi provoci durere, mă crezi naivă.

Mi-am învățat lecția. A doua șansă am fost gata să ofer, a treia niciodată. Sunt demnă, deșteaptă și am înțeles presa multe ca să mai cred în vorbe goale. Tu minte-mă, iar eu îmi voi trăi viața alegând pe cel ce mă iubește. Într-o zi mă vei suna și vei auzi: „Abonatul e fericit și vă roagă să nu deranjați!”

Dragi femei, nu stați acolo unde sunteți trădate, umilite. Nu credeți în promisiuni deșarte. Nu cedați prea mult, uneori e în zadar. Atașați-vă de o iubire sinceră, care să vă merite fiecare emoție, fiecare cuvânt sau îmbrățișare. Aveți demnitate și trăiți clipele vieții cu sinceritate.

Mary