Într-o zi în viața noastră va veni anume acel om și noi vom începe să mulțumim celor care au plecat la timp

Într-o zi toate lucrurile se vor potrivi cum nu se poate mai bine. Tu vei fi fericită. Tu vei iubi. Vei căuta să lași tot ce te-a făcut să suferi și vei trăi cu prezentul. Vei găsi un motiv de bucurie în orice moment și nu îți va păsa de trecut. Îți vei demonstra că poți să trăiești și altfel. Vei înțelege cât de neînsemnate au fost unele zile și cât de falși au fost unii oameni. Într-o zi totul se va schimba…ziua când în viața ta va veni acel om. Omul tău.

Nu poți să-ți dai seama cum e dragostea până nu o trăiești. Nu știi ce înseamnă să ai încredere cu adevărat în cineva până nu simți asta. Nu înțelegi cum e să fii moale la pieptul lui până nu găsești omul potrivit pentru asta. Abia atunci îți faci multe concluzii și decizi să trăiești viața. Atunci reușești să lași pe foștii deoparte. Ba chiar le vei mulțumi că au plecat la timp.

Suntem suflete care caută potrivire cu alte suflete și emoțiile ne reprezintă un destin. Căutăm cu disperare pe cineva cu care să împărțim totul. Griji, bucurii, cuvinte, tăcere: totul. Ne regăsim pe noi atunci când trăim cu adevărat dragostea. Suntem cei mai fericiți. În ziua când vom întâlni omul nostru vom avea curajul să spunem un mulțumesc trecutului, pentru că anume el ne-a adus până aici. Toți cei care au cedat, au plecat sau au trădat, toți ei te-au adus până aici. Acum ești fericită. Acum zâmbești lipită de pieptul lui. Acum totul e diferit. În viața ta a venit anume acel om. Omul tău.

Într-o zi în viața noastră va veni anume acel om și noi vom începe să mulțumim celor care au plecat la timp. – citat cu autor anonim