Într-o zi, în viața fiecărui om vor apărea oameni minunați

Într-o zi, în viața fiecărui om cu siguranță vor apărea oameni foarte sinceri și deschiși – oameni plăcuți. Odată ce îi vei cunoaște vei dori să zâmbești la nesfârșit  și, în general, sentimentul de fericire te va acoperi în totalitate. Întâlnirile cu astfel de persoane vor trece foarte repede, pentru că încetezi să mai observi numărul orelor trecute, cănilor de ceai băute și subiectelor discutate. Brusc îți vei da seama că această persoană îți este deja apropiată și dragă. Devine lipsit de importanță, chiar și faptul că din momentul în care v-ați cunoscut au trecut doar câteva săptămâni, zile sau minute. Pur și simplu, în compania unor astfel de oameni devii și tu mai bun, mai cald și mai plăcut.

În momentul despărțirii dorești cu adevărat să îmbrățișezi acel om magic, pentru că numai cu el poți fi tu însuți, numai lui îi poți spune ceea ce a stat ascuns mult timp. Pari a fi gata să mergi după el, chiar și în locurile neexplorate, pentru a cuceri mările și oceanele, doar pentru a simți acel confort de nedescris.

Într-o zi, vei dori să devii la fel. Vei dori să radiezi acea căldură și lumină, să dăruiești celorlalți bucurie și să îi faci să se simtă bine. În acel moment te vei rupe de toate treburile tale și le vei găti cina părinților care vor veni epuizați de la muncă; le vei scrie prietenilor care demult nu au auzit vești de la tine; în acel moment te vei deschide singur pentru tine într-o manieră complet diferită.

Să fii o persoană plăcută este foarte frumos, deși este și incredibil de dificil, pentru că în lumea modernă oamenii sunt obișnuiți să primească mereu ceva în schimb. Totuși, merită să încerci…

via: pic-words