Într-o zi, cineva va fi ultimul tău început

Nu știi să pierzi. Nu poți să lași atât de ușor și nu ai cum să iubești de câteva ori cu aceeași intensitate. Îți amintești, regreți sau mulțumești, lupți sau lași lucrurile să se stingă, iubești sau rănești și în toate știi că asta nu e ceea ce-ți dorești. E momentul când inima simte, și dacă nu simte dragoste, nimic nu mai contează. Atunci trebuie să înțelegi că așa e firesc. Că unele lecții în viață sunt doar pentru a învăța ceva. Că până a fi fericită cu adevărat trebuie să știi cât costă fericirea. Că probabil încă nu ai întâlnit omul care să fie ultimul tău început.

Acest ultim început îl vei întâlni într-o zi de împăcare, când vei fi gata să iubești din nou fără a privi în trecut. Atunci vei privi cu alți ochi prezentul și vei ști că omul din fața ta e pentru toată viața. Vei zâmbi amintindu-ți cât ai suferit și-ți vei spune că așa a trebuit să se întâmple. Altfel nu erai tu aici și nu era el alături. Acum ești gata să mai iubești o dată, dar cu adevărat.

Într-o zi vei avea senzația că toate lucrurile se așază la locul lor. Tu nu mai plângi, trecutul nu te mai apasă, amintirile nu te mai fac să regreți. Și nu pentru că ți-ai promis să pui punct la toate, dar pentru că ai întâlnit pe cineva de dragul căruia nu mai dorești să continui astfel. El te va motiva să lupți, să iubești, să zâmbești din nou. El te va face să te gândești la o familie, la o casă a voastră, la copii El te va strânge în brațe și nu vei refuza să te pierzi acolo. Fii gata pentru acel EL.

Într-o zi, cineva va fi ultimul tău început.

Foto: pactalom.ga