Alege femeia care întotdeauna te-a așteptat: e singura care-ți știe cicatricile și trecutul, singura care te iubește așa cum ești tu

Oamenii care cel mai mult merită dragostea noastră sunt cei pe care nici nu-i remarcăm.

În viață vei întâlni mulți oameni care vor veni și vor pleca. Și totuși, dacă vei avea noroc, câțiva dintre ei vor rămâne. Acei oameni care mereu au fost aproape, deși nu-ți mai aduci aminte de unde au venit și cum s-a întâmplat. Ei pur și simlu sunt alături, să joace un rol important în viața ta.

Poate că e o dragoste despre care știai mereu, dar înțelegeai că nimic nu este atât de simplu. Poate că este sufletul tău pereche. Este acel om care nu te-a părăsit, chiar dacă lucrurile nu mergeau bine.

…ea mereu te-a iubit. 

Dacă ai fi întrebat-o direct, ți-ar fi spus. Poate că ea nu și-a dorit să se îndrăgostească de tine, poate că s-a întâmplat spontan, ca în iubirile mari. Poate că ea a încercat să fie cu alții, dar ei nu aveau ce aveai tu. În prezența ta există ceva care o face să lumineze.

Dragostea care a depășit timpul și schimbările de moment își poate schimba forma, dar oricum va rămâne veșnică. Chiar dacă nu v-ați dorit, ați luat unul de la celălalt o bucată de inimă. Ce nu s-ar întâmpla, mereu veți fi împreună.

Nu trebuie să-i explici nimic – ea va înțelege tot. Ea poate să te privească și să vadă cum îți merge. Ea poate să asculte cum vorbești și chiar dacă spui că e totul bine, își va da seama că nu este așa. Ea te înțelege așa cum încerci să te înțelegi singur.

Ea știe că nu ești ideal, dar nu ar schimba nimic la tine. Ea te știe de prea mult timp, deci îți cunoaște cicatricile pe care le ascunzi. Ea îți știe trecutul de care fugi, dorințele și visurile și este gata să te susțină.

Și tu o cunoști bine. Ea a trăit cu viața și dorințele ei, dar tu mereu ai fost aproape. Uneori e mai ușor să treci cu vederea cine mereu a fost aproape, dar poate anume acest om înseamnă totul.

Alege femeia care întotdeauna te-a așteptat: e singura care-ți știe cicatricile și trecutul, singura care te iubește așa cum ești tu.

Sursa :