Îndrăgostește-te de o femeie ușoară

Într-o zi, vei ceda cuvintelor ei seducătoare și formelor voluptoase. Te vei îndrăgosti de ea ca un copil și-o vei urma oriunde. Prezența ei te va face să fii fericit, să o vrei, să îi asculți toate poftele și să le împlinești ca niște porunci sacre. Vei fi cel mai naiv bărbat și vei accepta toate greșelile și prostiile ei, dorind o femeie care niciodată nu te-a iubit. Într-o zi, ea te va folosi ca o cârpă și asta va fi cea mai importantă lecție pentru tine. Dar îndrăgostește-te de ea, caută să te arzi o dată, pentru că doar așa vei putea iubi apoi cu adevărat. Vei ști cum e să iubești și cum e să nu-ți pese de genul ăsta de femeie. Vei înțelege ce e dragostea și ce sunt emoțiile de umplutură.

Îndrăgostește-te de o femeie ușoară. De o consumatoare de suflete, gata să te schimbe cu prima partidă mai bună. De cineva care prin indiferența ei te va face mai puternic și prin trădarea ei te va motiva să înțelegi de șapte ori înainte să alegi decisiv. De cineva care te va ucide o zi și îți va da încredere pentru tot restul vieții. Încredere în tine. Îndrăgostește-te de dragostea ei falsă, lasă să te doară după asta realitatea. Asta și va fi cea mai bună lecție. După, te vei schimba. Din băiatul încrezut vei deveni un bărbat responsabil și stăpân pe emoții. Vei ști cum e să prețuiești cu adevărat, cum e să-ți pese de oamenii cu valoare și cum să-i lași pe cei falși. Fiecare palmă dată indirect va fi cea mai bună lecție.

Îndrăgostește-te de o femeie ușoară. De o aventuristă, de o femeie de bani gata. Las-o să îți ofere cea mai cruntă, dar cea mai necesară experiență. Îndrăgostește-te de cineva care e cu tine din interes, pentru că doar așa vei începe să prețuiești cu adevărat contrariul. Îndrăgostește-te de cea care refuză să construiască cu tine, pentru că așa vei înțelege cât de important e asta. Învață lângă cineva care îți oferă lecții proaste de viață. Oferă-i tot, ca să știi apoi cine merită tot ce ai tu. Lasă-te cucerit, ca să nu mai cucerești niciodată așa fel de femeie. După, vei găsi omul tău. Atunci vei ști cum să alegi, cum să fii și cum să construiești. Atunci vei fi fericit. Acum însă fii cu o femeie ușoară și ia cele mai bune lecții din asta.

Îndrăgostește-te de o femeie ușoară, pentru că doar atunci vei învăța cea mai importantă lecție în dragoste. Și numai după asta vei putea iubi cu adevărat un om corect care îi va urma.