fb

Îndemnul unui polițist: „Lăsați naibii drift-urile și începeți să aveți grijă de viața voastră”

Ne vedeți dușmanii voștri. Uneori ne înjurați, ne găsiți responsabili de toate problemele. Doar că nici nu conștientizați că vă dorim doar binele. Atunci când vă oprim din drum pentru că sunteți băuți sau mergeți cu viteză, o facem de dragul vostru. Ne gândim la voi și la oamenii care vă iubesc. Vă salvăm viața de la un  pas greșit, care ar putea  să vă distrugă. Ar trebui voi să vă gândiți la viața voastră, dar o facem noi, chiar dacă nu noi suntem stăpânii ei. Sunteți tipul de oameni cărora le este mai ușor să nu gândească, dar să acționeze. Și acționați în defavoarea voastră. Acțiunele voastre distrug frumosul.

Aveți priorități, doriți ceva de la această viață? Nu vă jucați cu viața, în fiecare joc cineva pierde, iar jucându-vă cu ce aveți mai de preț, veți pierde odată cu joaca și toate visurile neîmplinite.  Accelerați, dați viteza la maxim, crezând că așa lăsați în urmă toate grijile. Dar grijile încep în momentul în care cineva drag vă așteaptă acasă, neștiind dacă vă veți întoarce vii. Lăsați naibii drift-urile și începeți să aveți grijă de viața voastră.

Vreți să arătați cât de tari sunteți mergând pe verde. Știți, am copii pe care îi iubesc și țin la ei enorm, mi-e frică că într-o bună zi mi i-ați putea omorâ. Sau poate copiii voști vor fi victime, din cauza unora ca voi, cărora nu le  pasă de ei și de cei din jur. Din cauza asta lupt cu nedreptatea. Lupt cu infractorii care vor să transforme noua generație în oameni ieftini și profitori. În oameni care nu sunt în stare să lupte pentru dreptate, dar pot să sfideze adevărul și să-și bată joc de suflete, să distrugă vieți. Nu mă înjurați atunci când vă amendez, când nu iau mită, când nu accept să devin un om mediocru, indiferent, pentru că vreau să fac schimbarea începând cu mine. Lupt cu neputința, sunt un om care nu vrea să se idiotizeze, cum o faceți voi.

Începeți să aveți grijă de voi. Hai să ne întâlnim la o cafea, nu pe o autostradă pe asflatul căreia gădești sânge și spălată cu lacrimi.