Incompatibilitatea bărbaților și a femeilor: șase combinații de semne zodiacale, care pur și simplu nu se potrivesc

Ce semne ale zodiacului nu se potrivesc nicicum? Astrologii le-au identificat pe cele mai opuse, după toate criteriile. Există 3 metode prin care putem determina caracterele incompatibile:

1. Dacă te uiți la cercul zodiacal, atunci vezi că semnele incompatibile sunt acelea între care există 2 semne ale zodiacului. De exemplu: Taurul este incompatibil cu Vărsătorul, iar Fecioara cu Gemenii.

2. Se împart constelețiile în grupuri. Un grup include semnele elementelor de aer și ale pământului, al doilea grup include elemente de apă și foc. Semnele zodiacale din diferite grupuri nu sunt compatibile. De exemplu: Capricornul nu se potrivește cu Racul, iar Balanța este incompatibilă cu Săgetătorul.

3. Semnele complet diferite sunt adiacente. De exemplu: Peștii nu sunt compatibili cu Vărsătorul, iar Scorpionul nu este compatibil cu Săgetătorul.

Potrivit astrologilor, există șase perechi zodiacale, care sunt cele mai opuse dintre toate. Ele au temperamente diferite, nu au interese comune, opinii diferite.Haideți să vedem împreună care sunt acestea:

Balanță și Rac

Racul este o fire foarte sensibilă, își dorește să aibă o viață liniștită. Blanța, dimpotrivă, este foarte sociabilă, iar interacțiunea dintre cele două semne duce la companii neplăcute și la lupta pentru putere. Balanța este semnul aerului și acțiunile ei nu vor fi înțelese de Rac, care este iubitor de stabilitate. Elementele de aer și apă nu pot să se influențeze reciproc. Racul nu va avea parte de atenție din partea Balanței, dar dacă totuși deja conviețuiesc împreună, trebuie să învețe fiecare semn să învețe să cedeze, pentru a fi un suflet pereche.

Vărsător și Pești

Vărsătorul și Peștii nu vor găsi niciodată limbă comună. Peștele este un semn egoist, el nu suportă să nu primească atenție din partea Vărsătorului, care este sigur de sine. Peștii sunt veseli și pozitivi, dar în același timp sunt și geloși, ceea ce îi jignește pe Pești.

Scorpion și Săgetător

Aceste semne nu pot conviețui împreună, pentru că sunt foarte diferite. Trăiesc în două lumi diferite, care nu sunt compatibile. Scorpionul este cel care mereu își apără propriul interes, dar Săgetătorul nu se gândește deloc la ziua de mâine. Acest lucru îl face pe Scorpion să fie agresiv și iritabil. El își dorește pasiune și loialitate, dar Săgetătorul, care iubește libertatea, nu i-o poate oferi.

Gemenii și Capricornul

Aceste două semne zodiacale sunt absolut incompatibile. Gemenii sunt cei excentrici, ghidați de emoții și nu de rațiune, ei nu vor fi înțeleși de Capricornii rezonabili niciodată. Conservatorismul și frivolitatea nu pot coexista.

Fecioara și Leu

Fecioara și Leul sunt alte două semne incompatibile. Fecioara este cea indiferentă, iar Leul nu o va subjuga. El nu tolerează criticile propriilor sale acțiuni, iar Fecioara condamnă greșelile altora și iubește să învețe. Ea este prea meticuloasă, acest lucru nu este plăcut pentru Leu, care încearcă să obțină totul dintr-odată.

Taur și Berbec

Taurul are nevoie de o viață senzuală și emoțională, înconjurat de securitate și liniște. Berbecul este extrem de încăpățânat și nu simte susținerea Taurului în nici o privință. El,se plictisește de Taur. Va încerca să găsească divertisment în altă parte.

Foarte mult contează lumea interioară a unei persoane. Contează să îți asculți inima și mintea. Atunci nu va fi nevoie de predicții.

Sursa :