Încetează să trăiești cu amintirile, cineva te vrea în prezent

Într-o zi, vei avea vreo 50 de ani. Îți vei bea cafeaua de dimineață, îți vei face tabieturile, vei merge prin oraș sau vei citi o carte în grădină și parcă nimic nu te va mai surprinde. Și totuși, undeva în suflet vei regreta amarnic. Vei ști că în trecut ai iubit pe cineva. Apoi el te-a lăsat pentru alta. Apoi ai suferit o viață, trăind cu amintiri. Și tot în acel trecut un bărbat corect te-a vrut în viața lui. L-ai refuzat. Și ai pierdut ultima șansă la fericire. Într-o zi, te vei gândi cu regret la cât de mult ai fi vrut să trăiești prezentul de atunci.

Tu însă nu vei ajunge acea zi. Pentru că acum ai ocazia să înțelegi cât de mult contează prezentul. Cât te mult contează deciziile pe care le iei azi. Oamenii pe care îi trăiești azi. Așa că încetează să trăiești cu amintirile. Încetează să te declari victimă a unui trecut. Să cauți la disperare niște poze și mesaje care odată erau totul pentru tine. Încetează să-l suni, să-l chemi și chiar să te gândești la el. Cineva îți vrea binele. Cineva acum te iubește. Cineva nu te va lăsa, nu va fi ca el. Tu doar ai încredere. Tu doar fii în prezent și răspunde la dragoste pe măsură.

Într-o zi, vei avea vreo 50 de ani. El îți va face cafeaua, ca în fiecare dimineață de până acum. Apoi te va invita în oraș sau să citiți în doi o carte. Și chiar de au trecut anii, te va suprinde de fiecare dată cu un sărut dat pe furiș, cu o vorbă bună, cu un gest. Undeva în suflet vei fi cea mai împlinită femeie, pentru că vei ști că în trecut ai avut puterea să uiți. Ai avut curajul să trăiești din nou dragostea. Să accepți în viața ta un bărbat corect. Să ai parte de cea mai frumoasă și sinceră șansă la fericire. Într-o zi, nu te vei mai gândi la nimic, pentru că tot ce ai gândit și ai dorit vei avea lângă tine.

Încetează să trăiești cu amintirile, cineva te vrea în prezent.