Încetează să-ți tot spui „e prea târziu pentru mine”. Nu folosi vârsta drept pretext

„Nu ești niciodată prea bătrân ca să te reinventezi”- Steve Harvey

Există o tendință să rămâi mereu tânăr și frumos.

Pentru a păstra trăsăturile frumoase ale tinereții, noi, oamenii, apelăm la diferite proceduri costmetologice sau chirugicale. Este imperios faptul să știți că nu anii vă caracterizează ca om, ci valorile și prioritățile pe care te bazeazi în viață. Nu este greșit să ai grijă de tine. În schimb, vei da dovadă de înțelepciune, dacă vei avea puterea și curajul să te accepți, indiferent de câți ani îți arată buletinul.

De multe ori fricile și temerile nasc scuze.

Scuzele la rândul lor te duc într-o zonă de confort care nu-ți permit să evoluezi și să te dezvolți într-un anumit domeniu. Anii nu sunt un impediment de a îndeplini visuri și dorințe, dar indiferența și stereotipurile care îți pot dicta viața au un impact nu atât de pozitiv în viața ta.

Nu există o anumită vârstă în care trebuie să înveți.

Dimpotrivă, se recomanadă ca în timp ce crești trebuie să citești mult mai mult, să ții minte texte și poezii. Astfel, îți hidratezi creierul și nu-l lași să intre într-o stare de pauză. Nu e târziu niciodată să călătorești, să înveți o limbă străină, să te îndrăgostești, să-ți întemeiezi o familie, să-ți recunoști greșelile și să te metamorfozezi într-un alt om mai bun.

E târziu pentru tine în clipa când ți se ia ultima răsflure.

Atunci nu mai poți schimba nimic. Rămân în urma ta amintirile și faptele pe care le-ai înfăptuit. Este un moment când din cauza neglijenței propriului corp e prea târziu să devii un om sănătos. Din cauza indiferenței e prea târziu să întorci oameni în viața ta. Dar niciodată nu e târziu să faci o schimbare în vița ta și să urmezi un alt drum.

Cu drag, Mary!