Încetează să-ți faci griji: acum ești exact acolo unde trebuie să fii

Încetează. Încetează să te chinui cu întrebări. Încetează să găsești oriunde un sens ascuns. Încetează să vezi unde ai fost și unde vrei să ajungi. Încetează să-ți spui că nu ești suficient de bună.

Acum unde ești, chiar și cu toate neajunsurile și problemele, este exact acolo unde trebuie să fii. La acest moment te-au adus alte sute și mii de momente. Mii de gesturi și decizii. Mii de gânduri.

 

Ne spunem repetat că încă nu e suficient, că mai avem nevoie de multe și așa toată viața tindem către standarte necunoscute. Să tinzi nu este rău. Uităm că fiecare pas din călătorie este parte a acestei călătorii. Uităm că îndrumul către succes există greutăți. Nu poți schimba asta.

Acum suntem exact acolo unde trebuie să fim.

 

Trebuie să obosim. Trebuie să suferim înfrângeri. Trebuie să nu găsim calea. Pentru că toate astea sunt opriri temporare și într-un final vom merge mai departe.

Ești parte a acestei călătorii, ca și toate momentele de fericire și nefericire. Trebuie doar să-ți aduci aminte că tot ceea ce facem este firesc. Trebuie să-ți spui că ești un om puternic și gata să depășești orice greutate.

Încetează să-ți spui că nu-ți va reuși. Încetează să-ți spui că e imposibil, doar pentru că înainte nu ai reușit. Încetează să-ți spui că vei pierde ceva. Pentru că nu ai nimic de pierdut.

Doar acumulăm: cunoștințe, experiențe, lecții. Tot prin ceea ce trecem ne ajută să supraviețuim, ne ajută să ne clarificăm cu viața noastră.

 

Încetează să-ți faci griji. Încetează să te întrebi una, alta, cealaltă. Încetează să-ți permiți să te simți un ratat. Pentru că nu este adevărat. Ești omul care crește, se schimbă, învață, se dezvoltă. Ești atât de puternic!

Sursa :