Încetează să te tot minți! 3 semne importante că nu-i ești interesantă

Se spune că este greu să înțelegi femeile și la ce se gândesc. De cele mai multe ori pierdem o grămadă de timp, încercând să ne dăm seama dacă bărbatul la care ne gândim ne place sau nu. De cele mai multe ori, ne imaginăm o iubire cu el doar dacă ne-a aruncat o privire, deși el nici nu s-a gândit la asta. A fost doar o simplă, nevinovată privire.

Iată 3 cele mai răspândite scenarii când femeia își face iluzii:

1. El spune că nu dorește o relație serioasă

Poate flirta cu tine, te face să râzi, se distrează vorbind cu tine. Dar îți spune destul de clar că nu își dorește nimic serios. Iar tu ești mulțumită că primești atenția lui, că te face să râzi, că vă distrasți împreună. Cumva, uiți că ți-a spus că nu e pregătit pentru o relație serioasă. Sau crezi că în timp te va vedea cu alți ochi și va ajunge să te iubească. Nu pierde timpul. Nu este persoana ta. Nu poți schimba un om, dacă el însuși nu-și dorește asta.

2. Îți oferă atenție doar când sunteți în compania prietenilor

Ești cu prietenii. Observi că este un tip care mereu se uită atent la tine, care poate începe să îți scrie mesaje în privat, dar iată la o primă întâlnire nu te invită. De cele mai multe ori, femeile spun despre așa bărbați că sunt timizi, sau că sunt foarte ocupați. Încearcă să le găsească o scuză. Vă liniștiți pe voi înșivă și începeți să vă faceți iluzii.

Pentru că atunci când sunteți în compani prietenilor, este destul de evident că vă oferă toată atenția lui. Dar nu este chiar așa. Chiar și cel mai timid tip, dacă este interesat de tine, găsește o modalitate să te cunoască. Trebuie să înțelegi că dacă nu face acest pas, nu are nevoie de tine.

3. Este prea ocupat să vă vedeți

Poate ați început să vă scrieți mai întâi mesaje. Apoi v-ați întâlnit și în viața reală. Parcă totul decurgea normal. Crezi că el se simte la fel de bine ca tine. După o primă întâlnire te mai sună sau îți mai scrie. Apoi dintr-odată devine ocupat. Ba e la muncă, ba pleacă la părinți, ba se vede cu un prieten.

Ești fericită că măcar vă scrie mesaje. Tu zbori pe nori roz și ți se pare că îl cunoști și că aveți o relație. Altfel, de ce ar pierde timpul să îți scrie, să se intereseze de tine.

Iată cum începi să visezi la el și doar despre el să vorbești. Te îndrăgostești până peste cap și visezi la un viitor împreună. Doar că, atunci când un bărbat este interesat de tine, face orice, dar găsește timp să vă vedeți.

Trebuie să înțelegi: există bărbați cărora le place să discute mai mult cu femeile, să flirteze. Pentru el asta este un amuzament. Dar pentru tine este o mare pierdere a timpului.

Păstrează-ți emoțiile pentru cineva care într-adevăr merită și care cu adevărat se interesează de tine!

Sursa :