Încetează să te minți pe tine însuți. Adevărul care îți va schimba viața!

Crede-mă că nu ești atât de rău precum îți pare. Nu ești ”cel mai rău din istorie”. Dar cu toate acestea, nu ești nici atât de bun precum ți-ai fi dorit.

Nu trebuie să devii captivul unei decizii, de parcă ai fi predestinat să mergi pentru totdeauna în aceeași direcție. Nici o greșeală nu poate deveni însă una fatală. Trebuie doar să întorci pagina și să începi totul din nou.

Nu poți fi numit o persoană leneșă. Ești doar ancorat de vechile idei. Apasă pe butonul ”Actualizare” și reia un nou început.

Nici cea mai mare victorie a ta nu îți definește viața. O victorie este doar un pas spre una nouă.

Începe să îți spui adevărul. Spune-ți adevărul despre relațiile tale cu alte persoane, carieră, stare psihologică, și despre cea mai importantă relație a ta – relația cu tine însuți.

”Cea mai mare și periculoasă minciună este cea pe care ți-o spui ție însuți.”

Este timpul să privești adevărul în față și să uiți despre toate aberațiile pe care le credeai până acum.

Sinceritatea are o însemnătate primordială, ea este fundamentul succesului, fericirii și stimei de sine. Încrederea survine ca rezultat al sincerității față de tine însuți și a credinței. A credinței că toate acțiunile tale din trecut au avut un anumit sens și importanță pentru ceea ce faci acum și ce vei face în viitor.

Trecutul, prezentul și viitorul depind de stima te de sine. Este important să fii îndeajuns de curajos ca să îți recunoști adevărul. Acest lucru înseamnă să ai caracter.

”Creează-ți caracterul. Fă asta zilnic. Spune numai adevărul.”

Nu te mai minți și nu încerca să fii altcineva. Nu trebuie să întruchipezi așteptările părinților sau a altor persoane. Trebuie să fii tu însuți. Nu trebuie să tinzi să atingi un ideal comun. Lasă-te ghidat de inima ta. Ea niciodată nu dă greș.

Trebuie să ai mai multă încredere în tine. Dacă nu ești sigur pe propriile puteri, atunci cum ai putea vreodată să crezi că poți realiza ceva? Trebuie să ai o viziune clară a obiectivelor și visurilor tale. În acest mod, îți vei trăi viața astfel ca ea să aibă toate condițiile favorabile realizării tuturor planurilor tale.

Când permanent te minți, viața ta constă numai din scuze și justificări.

Viața ta se va schimba radical când îți vei spune adevărul. Vei avea parte de o nouă experiență, cu adevărat transformatoare.

Ce semnificație are această experiență? Ea este raportul acțiunilor tale anterioare, dar acest lucru nu înseamnă că ea trebuie să îți determine viitorul.

”Ia doar lucrurile pozitive dintr-o experiență. Preia o lecție prețioasă din fiecare experiență negativă. Scapă de bagajul inutil. Decide pentru tine unde te afli în această viață.”

Adevărul este că în viață rar când facem o alegere conștientă. De cele mai multe ori mergem la compromisuri cu lumea din jur. Noi nu ne spunem adevărul nouă. Noi nu spunem adevărul altor persoane. Ascundem adevărul de toți.

Nu trebuie să mergi la compromis nici cu viața ta. Nu trebuie să fii de acord cu un lucru, dacă intuiția îți spune că aceasta nu este alegerea corectă.

Nu te mai minți pe tine însuți și nu spera că vei obține succes fără a depune efort.

”Nimeni niciodată nu va fi cointeresat în succesul, bunăstarea, scopurile, visele și valorile tale ca și tine”

Anume din acest motiv trebuie să știi ce îți dorești cu adevărat, ca să știi ce acțiuni trebuie să întreprinzi pentru a-ți realiza scopurile. Vei ști clar ce obiective urmărești.

Nu mai trăi viața altora. Nu mai gândi sub un tipar.

 

 

Sursa :