Încetează să te judeci pe tine însăți și atunci vei înceta să-ți judeci și partenerul

Cea mai rapidă modalitate de a aborda o atitudine corectă este să ne acceptăm partenerul așa cum este, fără să-l mai analizăm sau să-l judecăm, încercând să-l schimbăm pe placul nostru.

Această schimbare psihologică va pune capăt atașamentului nesănătos față de partenerul tău, care până acum te provoca să acționezi diferit, nefiresc, pentru că te ajustai involuntar după comportamentul lui.

Când vei face aceast pas, îți vei da seama că există doar două căi de evoluție ulterioară a situației: fie vă veți despărți pentru că îți vei da seama că are prea multe defecte pe care nu le poți tolera și nici măcar nu-l iubești, fie veți fi mult mai fericiți împreună pentru că ați putut să creați o armonie lăuntrică absolută între voi.

Te întrebi: oare e chiar atât de simplu? Răspunsul e: DA!

Totul e mult mai simplu decât vi se pare. Nu complicați lucrurile. Fiți voi înșivă și atunci circumstanțele vor lucra de sine stătător.

Iubirea este o condiție existențială. Ea trăiește în noi, nu undeva în lumea exterioară. Ea nu poate fi pierdută și nici nu poate dispărea atât de simplu.

Dragostea nu depinde de o formulă supranaturală. Ea nu e definită de modele standarte de etichetă. Ea nu e un produs artificial al unui efort reciproc.

Dragostea voastră e în mâinile voastre. Schimbați-vă atitudinea și iubiți. Doar așa veți putea fi cu adevărat fericiți.

Source :