Încetează să te învinovățești pentru dragostea pe care nu ai primit-o

Nu e vina ta că nu ai primit dragostea pe care o meritai. Pur și simplu el nu a fost suficient de matur. Ai eșuat în dragoste doar pentru că el nu a înțeles iubirea ta imensă.

Nu ai reușit doar pentru că el vedea niște cătușe atunci când tu încercai să-l oprești să plece.

Nu este vina ta că nu mai sunteți împreună. Dragostea lui nu era suficient de reală așa cum erau sentimentele tale pentru el.

Din voi doi, doar tu erai persoana demnă de toată încrederea. Emoțiile lui erau neclare și instabile, care se schimbau la fel de des precum bătaia vântului.

Doar tu erai cea care plângeai la povești triste sau râdeai în hohote la glumele lui. Gândurile tale mereu erau la el, dar în schimb nu primeai nici o emoție.

Nu este vina ta că el a cedat.

El nu avea puterea să lupte pentru cineva mai puternic decât el. Nu e vina ta că sufletul lui nu avea nevoie de toată dragostea ta sinceră pe care i-ai oferit-o.

Nu e vina ta că relația voastră nu a fost una serioasă. El nu a crescut destul pentru a avea o asemenea relație. Tu ai fost cea care ai rămas tu însăți, chiar dacă el a plecat.

Nu e vina ta că el nu ți-a împărtășit sentimentele. Nu a știut să accepte dragostea și să o dăruie mai departe.

Nu e vina ta că relația voastră a fost o greșeală. Inima ta nu poartă nici o vină că a simțit o iubire sinceră pentru persoana nepotrivită.

Nu mai da vina pe tine. Dragostea sinceră pe care o vei mai simți și care de această dată va fi împărtășită va fi un alt segment al călătoriei inimii tale, care deja va urca pe cele mai înalte vârfuri și nu va mai cădea jos.

Nimic nu este mai frumos ca dragostea. Nu este vina ta că iubirea te-a ocolit o dată. Atunci când o vei întâlni cu adevărat și această iubire va fi împărtășită, sufletul tău va zbura pe cele mai înalte culmi ale fericirii.

Sursa :